.:Vigrid Forsiden:.

Lysbakken med kursendring - Vigrid applauderer

Nyhetene24.no går ut med en meget interessant melding som gjør at jeg for første gang på mange år spisser ørene for å følge med på hva som nå skjer her på berget i vår hjernedøde, politisk korrekte andedam hvor nesegrus underdanighet overfor anglozionistene er sammenkoblet med en fanatisk religiøs zombietro på den jødiske HoloCa$h-industrien. Rød, blå, grønn eller andre politiske farger har gått i takt på de to områdene.

SV vil svekke båndene til USA

Mens kristenzionistene, som kan sies å utgøre jødesidens høyrefløy, har dyrket de standard finanskretsene rundt London City og Wall Street har kulturmarxistene, som kan sies å utgøre jødesidens venstrefløy, limt seg tett inn på finansoligarken George Soros og hans politiske allierte.

At SV skifter toppledelse er ikke noe å heve øyenbrynene for, men Lysbakken slipper faktisk en internasjonal bombe når han sparker Erik Solheim ut av regjeringen. Enten er ikke Lysbakken klar over de kreftene han utfordrer eller så vet han det og enten har fått klarsignal eller ønsker å utfordre dem. Overskriften til Nyhetene24 kan tyde på det siste. Det applauderer selvsagt vi i Vigrid og GIABO for og håper han vil gå langt på den nye veien. Som part i regjeringen må SV enten trekke norske styrker ut av Afghanistan og gi klar beskjed om at Iran må være i fred eller han vil tape så totalt ansikt at han er ferdig før han får begynt.

Uansett ble jeg glad for jeg har vært svært alene her på berget med mitt krav om at vi må ut av NATO og bryte de intime båndene med hele den anglozionistiske blokken. De har gjort NATO til en internasjonal terrororganisasjon som herjer hele den frie verden. Den frie verden er landene utenom NATO-sfæren. NATO-landene og deres allierte er i virkeligheten slaver i det zionistiske Gulagsystemet som kalles Vesten hvor hovedmålet er et jødestyrt globalsystem styrt av den jødiske verdenskeiseren fra tempelet i Jerusalem som frimurerne, som Anders Breivik, skal bygge for han.

Solheims nettverk

George Soros regnes som mannen som fikk Obama utvalgt og drevet fram til president. Her ser vi Soros, som er en av verdens rikeste jødiske finansoligarker og storspiller på det internasjonale sjakkbrettet på kulturmarxistenes parti til venstre med en av sine "bønder", Eva Joli, i midten og en annen av "bøndene" hans, Erik Solheim, til høyre. Solheim spilte høyt internasjonalt sammen med toppjøder som Soros og Wolfowitz, som regnes som mannen bak Irak-krigen.

Dette er altså Solheims internasjonale nettverk bestående av jødiske finansoligarker som bruker frie land og folk og personer som bønder på et sjakkbrett eller starter nedslaktingskriger i millionklassen. Det hele mens SV så langt har jublet og diltet etter i det anglozionistiske møkkregnet.

Solheim og Wolfowitz som Rødhette og Ulven

Det som blir mest spennende å se fremover er hvor mye dette er basert i en radikal GIABO-strategi slik Max Keiser propaganderer for og jeg er fullstendig enig i eller om det bare er intern smårokkering hvor alt faller tilbake i zionistenes spilleplan igjen. For det skal den godeste hr Lysbakken være klar over og det er at idag regnes kritikk av USA som antisemittisme. Og det er ikke et risikofritt stempel å få på seg. Kanskje det var derfor Kristin Halvorsen holdt tale på HoloCa$hdagen som en hyllest til Herrefolket?

Klarer Lysbakken å vri Norge's utenrikspolitikk vekk fra angrepskriger, terror og sivilisasjonskrig for å fremme anglozionistenes maktagenda og over til et mere balansert globalt maktsystem, slik BRICS-landene står for, er for meg den store spenningen. Vi i Vigrid støtter han i den kampen. Og vil du diskutere det med meg finner du meg på Facebook og GIABO:)

****** Siste: Reaksjon fra Kristenzionistene Høyborg *****

De norske høyreektremistene i FrP og Høyre i harnisk over Lysbakken

Som ventet ble det en kraftig reaksjon fra de kristenzionistiske kreftene i Norge mot Lysbakkens annonsering av å løse båndene med verdens største leverandør av demokrati både hjemme gjennom TSA, NSA og Fema og ute i andre land gjennom alle NATO-landenes militære styrker. Norge demokratiserer for tiden Afghanistan og hadde en avgjørende rolle i frigjøringen og demokratiseringen av libyske sivile mens de sov i sengene sine om natten. Hvorvidt de ble demokrater før de ble frigjort for avreise til det islamske paradis vet jeg ikke, men det er tydelig at kristenzionistene likte resultatet siden de nå hisser til nedslakting i Syria og Iran. Og det må vi se som forspill til krigen mot Russland og Kina. Som forøvrig har vært igang assymetrisk lenge allerede. Personlig er jeg ikke glad i hjernevaskete kulturmarxister, men i denne saken står Lysbakken alene skyhøyt over samtlige høyreekstreme fanatikere i Høyre og FrP.