.:Vigrid Forsiden:.

Korea - USA og FN programmerte for krig - Her er en ny episode i den

Krig? - eller Zionistisk Hangarskipsdiplomati

Bildet over illustrerer det zionistiske Imperiets hangarskipsdiplomati som i dag fosser avgårde fra Japan over Gulehavet for å lære frekke nordkoreanere en lekse. Spørsmålet er bare hva slags lekse. Verdenssamfunnests bølle (USA) er i farten og skal zionistImperiet holde koken må det ernære seg på grensekriger slik alle Imperier alltid må gjøre. Fra tidenes morgen har det vært slik og det er ikke slutt i dag. For dem gjelder ordtaket: Ekspander eller dø.

Grenseendring Nå!!!

Den gangen FN og USA banket kineserne og etterpå ensidig trakk opp grenselinjene mellom seg i 1953 programmerte FN den neste krigen ved måten NMD ble trukket. NMD står for Nordre Militære Demarkasjonslinje. Altså Våpenhvilelinjen, ja, for noen fredsslutning mellom de krigene parter ble det aldri. Over ser vi hvordan Nord-Korea ble innringet av en på lang sikt umulig grense. Den fulgte slavisk den daværende tremilsgrensen (linje A) fra fastlandet som var internasjonal standard. I dag er den utvidet til 12 sjømil uten noen grensendring i NMD.

Stratfor er en gruppe som driver med globale vurderinger og bildet og linken over er fra dem. Linken viser til en kort og meget instruktiv videosnutt som belyser bakgrunnen for denne siste grenseepisoden på en enkel og glimrende måte. Vi skal ikke glemme at tviholding på gamle og ubalanserte grenser har ført til storkrig ved mere enn en anledning. Smidighet er en dyd i politikken som USA aldri har tatt i bruk og vi tviler på at de gjør det denne gangen heller. Norske media er kun talerør for amerikansk aggresjon så fra dem kan vi ikke vente mye balanse i informasjonen.

Nord-Korea har lenge ønsket å videreutvikle seg, men i sitt eget tempo. Deres plan er å organisere området rundt byen Haeju som en spesiell økonomisk sone og invitere internasjonal industri til å etablere seg der. Dette er den samme modellen som Kina startet sin marsj mot integrering i verdenssamfunnet med. Dette kan kun gjøres ved å flytte grensen slik at skipstrafikken kan gå uhindret. Haeju er den eneste Nord-Koreanske dypvannshavnen i denne delen av landet og uten grenseendring har derfor utviklingen stått i stampe i mange år.