.:Vigrid Forsiden:.

Hatefull og feilplassert Apesjikane

Grov sjikane mot Ape (skjermdump)

Det er noe av det feigeste som finnes her på jorden å håne, sjikanere eller misbruke forsvarsløse dyr for å fremme egne politiske PR-interesser. Ved å fremstille en Ape med hodet til en antinordisk, rasistisk "svenske", Ali Esbati, går tegneren Thomas Knarvik langt over streken. Aper har null å gjøre med den sivilisasjonsfremmede invasjonen av Norge og den høyreekstreme, nazistiske makteliten som slipper dem inn som ledd i sin dekomponering av vår sivilisasjon og folkemord på oss. Esbati gjør det han er genetisk og rasebestemt styrt til; Erobre nytt territorium for å spre sin rases gener på vår bekostning. Angrip han for det og hold de sakesløse apene utenfor.

Feigingen Knarvik misbruker Ape - igjen (skjermdump)

Nok en gang misbruker Knarvik en ape i sin sjikane av politikere han ikke liker. I dette tilfellet den, etter vår oppfatning, høyreekstreme nazisten og aktive dekomponereren av nordisk sivilisasjon, Trond Giske, og hans vakre og velskapte mulattkone, Haddy N'Jie. Hva faan har nå en apeunge oppi dette å gjøre?

Adresseavisen har en artikkel om Haddy og hennes foreldre hvor Haddy er avbildet som baby. Faren er en helsvart neger slik jeg tolker bildet. Han er ingen ape overhodet. Ønsker man å karikere folk av negroid rase får man bruke negroide stereotyper og ikke blande forsvarsløse aper inn i det.

Nigger-Joe: Svart såpe for Svarte fjes

Bildet over er av en såpe som er laget for negermarkedet i USA for 100 år siden. I dag ville det vært en rasistisk parodi som Knarvik kunne spilt på. Men det gjør han ikke. Han velger den forsvarsløse apen i sin egen feighet.

Et annet forhold ved de to karikaturene til Knarvik, som er avbildet over, er fremhevingen av kjønnsorganer og analåpning. Thomas Knarvik har tydeligvis en underlivsfiksering som gjør tegningene til en selvportrett-karikatur av en middelaldrende hvit, demaskulinisert mann uten evne til å kjempe en real mandig kamp for sin egen rase og sitt eget folk.

Når det gjelder fremstillingen av Haddy kan det tolkes som ren misunnelse siden Haddy er en pen og velskapt mulattkvinne som nok ligger over Knarvik's sjekkekapasitet.

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)