.:Vigrid Forsiden:.

Politisk Prostitusjon - Notodden som eksempel

----- Original Message -----
Sent: Saturday, December 12, 2015 at 1:20 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: gry.fuglestveit.blochlinger@notodden.kommune.no
Cc: aslaug.sem@nrk.no, tobakken1@gmail.com, jthylle@gmail.com, arbernts@online.no, hanne.thurmer@live.no, lbborgen@gmail.com, kristoffer.lerstang@live.no, jan.underdal@bfk.no, havard.bakka@atskog.no, torgeir@fossli.info, ellen.kittilsen@hotmail.com, veslemoey_waale@hotmail.com, 02345@nrk.no, tips@tv2.no, christian.mauno@laagendalsposten.no, redaksjonen@nettavisen.no, Torun.Stobakk@dagbladet.no, postmottak@kmd.dep.no

Subject: Politisk prostitusjon

Til Ordfører i Notodden, Gry Fugletveit Bløchlinger

Kopi diverse medier som har omtalt invasjonsvoldtekten i Notodden og en del kommunerepresentanter i Notodden

Det synes for meg som norske kommunepolitikere generelt har prostituert seg overfor Stat og Storkapital og utsatt egen befolkning for sivilisasjonsfremmed masseinvasjon hvor rammebetingelsene settes av Det Anglozionistiske Imperiet og dets NAZI-allianse over hodet på norsk demokrati, grunnlov og selvråderett.

Eksempelet fra Notodden og Bolkesjø er typiske for det moralske forfallet hos stat og kommunerepresentanter. Det som skjer er en ren voldtekt av folket og opphevelse av selve fundamentet for siste rest av norsk demokrati: Den kommunale selvråderett.

Viser til artikkel om forholdet hvor jeg utfordrer Gry F. Bløchlinger til konstruktive samtaler for å rette opp forholdet basert på de geopolitiske forholdene som har skapt situasjonen.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)