.:Vigrid Forsiden:.

Aylan Kurdi - Mediehype de Luxe
Ingen Tårer eller Blomster for Katya og hennes barn

Dagbladet med standard mediehype og løgn om Aylan
Farens historie stinker av egoisme og ansvarsløshet

Selv for folk som skyr det antinordiske løgn- og propagandaapparatet som kalles NAZI-media har vel fått med seg den svulstige, "Snørr- og Tårer"-pornografien NAZI-alliansens hybride krigsredskap har kjørt om "Aylan" i det siste. Rent bortsett fra at gutten, broren og moren er døde er resten av den kvalme propagandahistorien løgn og forbannet dikt.

Sannheten er kommet for en dag: Faren og hans familie flyktet overhodet ikke fra krigen i Syria, siden de i de tre siste årene hadde bodd trygt i Tyrkia. Familien er kurdisk og fra byen Kobani som for noen måneder siden ble gjenerobret fra IS av kurdiske styrker. Siden da har byen vært trygg å vende tilbake til for kurderne derfra med midlertidig opphold i Tyrkia. Så trygg at begravelsen av mor og hennes to sønner ble holdt der i ro og fred og med stort oppbud av NAZI-alliansens propagandamaskineri.

Et par andre poenger: Faren hadde familie i Canada med god råd som gjerne sendte penger og ville ha dem til Canada hvor faren kunne fikse tennene sine. Det skal ha vært motivasjonen for å reise hals over hode. Selve reisen i båt og forliset er beskrevet i den nederste linken over og stinker like mye som medias "Snørr- og Tårer"-hype. Faren sier at de hadde redningsvester, men Aylan er uten redningsvest på bildene av han på stranden. Faren sier samtidig at kone og barn gled ut av hendene hans og ble borte i sjøen. Etterpå svømtee han selv i land.

Altså: Faren med redningsvest og massevis av krefter til å nå land selv. Slik fremstår bildet utifra mange mediers beskrivelse av hendelsesforløpet. Man kan sannelig lure på om ikke en politianmeldelse av faren for både unødvendig å utsette familien for dødsrisiko og straffbar egoisme om han tok den eneste redningsvesten deres selv og om han virkelig mistet taket i barnene samtidig som han hadde nok krefter til selv å svømme i land.

Jeg er selv meget sjøvant og har trent på å svømme med vest og klær og du skal ha mye krefter for å komme noen vei. Det hadde tydeligvis faren. Da ligger det nærliggende å anmelde han for grovere saker enn antydet over. Uansett vil en anmeldelse for uaktsomhet med døden til følge kunne belyse hva som virkelig skjedde og sikre fremtiden mot andres hensynsløse utsettelse av barn som ikke kan klare seg selv.

Tilsvarende politianmeldelser bør foretas overfor alle som tar med seg mindreårige eller ikke svømmedyktige på slike turer. Men det passer vel ikke inn i den mentale tilstanden hysteriske, livmorstyrte, kulturmarxistiske feminister og deres "mannlige" kompanjonger av femser og homser.

Hvis du har lest så langt og lurer på hva bildet har med saken å gjøre er det brukt for å sette NAZI-medias løgner og propagandhyper i relieff til en annen sak hvor samtlige NAZI-medier i Norge støtter de jødestyrte nazibataljonene i deres Holocaust på Novorussere. Om Katya og hennes barn finner du intet i norsk NAZI-media. Spør deg selv hvorfor det er slik.

Norsk propagandamedia på høygear for å dekomponere det nordiske Norge og Europa. Vigrid knuser dem med Sannhet!!!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)