.:Vigrid Forsiden:.

Anglozionistene vil Krig mot Russland - Intet kan hindre dem

Atomkrigen er en sannsynlig opsjon

For den som ikke har geopolitisk og historisk ballast er det lett å falle for ziomedias fremstilling av hva som foregår i og rundt Ukraina for tiden. La oss derfor se det hele fra fugleperspektiv slik at den daglige uroen blir borte og de lange geopolitiske linjene viser seg.

Vi starter med å heve oss mellom 15 og 25 år tilbake i tid. Da får vi med oss Huntington's "Clash of Civilization", "PNAC - Project of the New American Century", oppløsningen av Sovjetunionen og de jødiske finansoligarkenes ødeleggelse og ran av Russland og Ukraina samt den falske flagg-operasjonen 9/11 som ga den formelle begrunnelsen for de påfølgende invasjoner, angrepskriger og destabilisering som fulgte. På bildet over har vi fra venstre Obama som styres av AIPAC, i midten jødeætlingen Kerry, som er utenriksminister i USA og til høyre den jødiske viseutenriksminister Victoria Nuland, egentlig Victoria Nudelman Kagan, kjent for sin "Fuck EU". Alle tre instrumentelle i den jødiske nedslaktingen av europeere som er planlagt for lenge siden.

For 14 år siden sto en mann frem fra rekkene i Russland som var luta lei jødenes ødeleggelse av land og folk for andre gang i samme hundreår. Den 1. gangen var det jødiske statskuppet i 1917. Det var de samme jødiske finanskretsene som finansierte det statskuppet som ødela Russland i 1990-årene. Putin lyktes og etter et par år slo han til mot de jødiske finansoligarkene som hadde tilranet seg landets verdier slik at folket døde. APEC-møtet i Vladivostok i 2012 og Vinterolympiaden i Sochi i 2014 var høydepunkter som ga det russiske folket og verden forøvrig klar melding om at Russland hadde selvtillit og gikk en positiv vei sammen med det internasjonale samfunnet.

Holodomor-Info - Jødenes etniske rensing av Europa

Dette var farlige signaler for den anglozionistiske herskerklikken og dens jødiske kjerne av finansoligarker. De kreftene hadde hatt som konkret mål siden attentatet på tsar Alexander II i 1881 å urydde tsarfamilien som det russiske statssymbolet og forby og ødelegge den russisk-ortodokse religion som spilte en stor rolle i det russiske liv. Begge deler klarte jødene å gjennomføre i 1918. Og så kommer altså denne Vladimir Putin og snur det hele på hodet. Det kan de jødiske Verdensherrene ikke tolerere og gjennom sin totale kontroll med det anglozionistiske Imperiet og dets klientstater i NATO skal Russland og det russiske folket ødelegges nok en gang. Bildet over er av attentatet på Tsar Alexander II i Petersburg 1881.

Folkereising blant russerne i Øst-Ukraina

Som en reaksjon på de antirussiske tiltakene i Kievs nye jødestyrte marionetteregime startet en folkereisning i de russiske østukrainske områdene. Zionistregimet i Kiev svarte umiddelbart med å sende sine betrodde, søkkrike, jødisk/ukrainske oligarker som "guvernører" til Donetsk-regionen og Dnjepropetrovsk. I artikkelen over refereres det fra Donetsk og vises på video fra byen at anglozionistiske leiesoldater er klare i gatene til å starte samme nedslakting av demonstranter som de gjorde det i Kiev. Hvis du nå lurer på om det er oppspinn at det er en så tung jødisk dominans og kontroll med det nye regimet i Kiev har vi tatt med linken til en artikkel i ABCNyheter om det samme.

Jødiske finansoligarker styrer Ukraina - støttet av nasjonalsosialister

Ukraina's private nye regime - Jøder hele dritten - Ja, for dritt er det og det dødelig sådan

Her er sitat fra nederste setningen i artikkelen i den øverste av linkene fra ABCNyheter: "....antisemittisme ikke er en fare i Ukraina og peker på at de nye myndighetene har utnevnt to jødiske regionale ledere i Donetsk og Dnepropetrovsk." Det artige her er jo at fotsoldatene som ble brukt som stormtropper av de internasjonale zionistene var såkalte ultranasjonalister og nasjonalsosialister. Det er mange eksempler etterhvert på at nettopp disse gruppene mangler historisk perspektiv eller kulturell/religiøs integritet nok til å velge strategisk riktig side. Ukraina er bare et eksempel på det. Og jødesiden ler seg skakk og sender dem sammen med anglozionistiske leiesoldater og israelskjødiske rådgivere, som det også ble meldt om fra Kiev, til å drepe russiske rasebrødre i østukraina.

Bildet over er av den jødiske "Statsministeren", Arseniy Yatsenyuk. I artikkelen trekker forfatteren frem de andre jødene. Når vi så vet at aktivisten McCain er styrt av jøden Joe Liebermann og alle de andre er styrt av de internasjonale jødiske finansoligarkene eller deres organisasjoner, som AIPAC, så kan vi trygt si at hele den ukrainske destabiliseringen er et ledd i den jødiske agendaen om enerådende verdensmakt og er rettet mot Russland som det store byttet.

Intervju med Paul Craig Roberts - Rett på sak, men noe for optimistisk

Paul Craig Roberts er en av de internasjonale kommentatorene jeg setter størst pris på. Han gir glimrende analyser og har en utrolig detaljkunnskap om finans og geopolitikk samtidig som han ser det hele i sammenheng. Han har dog en tendens, etter min oppfatning, til å være litt optimistisk og ikke se ondskapen og forhåndsbestemtheten i jødenes og zionistenes maktagenda. I dette tilfellet betyr det konkret at han tillegger Nuland og Rice evnen til å kunne starte en storkrig basert på dårlig funderte politiske tiltak. Jeg tror det er omvendt, nemlig at de har fått jobbene sine nettopp for å skape situasjoner som anglozionistene kan bruke til å erklære krig.

For en sak er klinkende klar: Trekker ikke Putin seg slik at anglozionistene får regimeskifte og fredelig okkupasjon av Russland så går NATO til militær krig mot Russland. Da er det opp til Putin å trykke på den røde atomknappen og redde resten av verden fra zionistenes undertrykkelse og Gulag-leire.