.:Vigrid Forsiden:.

Islam sett fra Norden - Artikler:


Jøde-muslimsk Folkemord
- på kristne Armenere

Hiroshima-opsjonen
- En alternativ strategi i krigen mot Islam

Islam undertrykker kvinner
- Islam er voldens religion


Islam sett fra Norden - Kommentarer:


Tok tusenvis av Nordmenn som slaver
Islam - Slaveriets svøpe

Vi her i Vesten blir gjerne bebreidet for slavehandelen med negre til Amerika. Noe av det sikkert med rett, men sammenligner vi med hvordan slavene ble behandlet av muslimene så kommer vi plutselig godt ut av det.

Mens Europa var svekket av den sorte åndspesten (kristendommen) herjet muslimene Europa's strender på jakt etter slaver. Roma ble ved en anledning inntatt og plyndret og på Island ble en landsby slaktet eller ført vekk som slaver. Europa lider enda verre idag under kristendommens ødeleggende vranglære og det jødiske Herreveldet som åpner portene på vidt gap og igjen herjes vi av Islam's folk.

Muslimene herjer denne gangen også det indre av kontinentet vårt og disse hjernevaskete kristne femsene gjør ikke annet enn å bevilge mere penger til integrering. Vi i Vigrid vil det anderledes. Hva velger du?


Nytt fokus på hvite slaver

I følge ny forskning ble over én million europeere tatt til fange av nord-Afrikanere som angrep kystbyene våre i perioden 1530-1780.

Hvert eneste år ble tusenvis av hvite tatt som slaver for å utføre kroppsarbeid eller for å bli seksuelt misbrukt i bordeller i det som i dag er Marocco, Tunisia, Algerie og og Libya.

Vi får stadig høre om hvite amerikanere som fraktet negre til USA som slaver. Det du sjelden hører om er at de svarte allerede hadde blitt tatt til slaver av andre svarte (eller av arabere) før de ble solgt til hvite. Enda mindre prat er det om de jødiske skipsrederne som tjente stort på frakten. Nå ser vi at også vi hvite led samme skjebne, den eneste forskjellen var at vi var flinkere til å forsvare oss mot angriperne enn negrene.


1 million hvite slaver døde i Nord-Afrika
"White Gold" av Giles Milton

Det var nok ikke bare 1 million hvite europeere som ble tatt som slaver og drept av muslimene som omkranset Middelhavet.

Fra den første dagen Islam viste seg utenfor den arabiske halvøy førte de krig mot oss hvite. En lang, hard og blodig krig som på langt nær er slutt ennå. Tyrkiske muslimer angrep i det østre Middelhav og opp Balkan mens arabiske muslimer angrep fra Nord-Afrika og Spania.

Den ene millionen Dagbladet nevner er kun toppen av isfjellet og dreier seg om det 17. og 18. århundre. De hvite landene ble aldri enige om å slå igjen og kirken ga som vanlig blaffen. Allikevel er det tallet lite i forhold til det Holocaustet vi får når Islam har seiret i Europa.


Nordmenn var slaver i Afrika
Kristne Hvite Slaver - Muslimske Herrer

Splittelse, interne stridigheter og broderkrig har i tilnærmet alle tider gjort Europa svakt og utsatt oss for store lidelser. Ikke bare gjennom den direkte broderkrigføringen, men også ved at andre makter lett har kunnet angripe oss og påføre oss stor skade.

Slik som i dag hvor en femtekolonne åpner grensene og rasefremmede velter inn og utrydder oss fysisk på sikt. Rundt år 1500 ble muslimene jaget ut av Spania og startet med det samme en nærmest total geriljakrig mot alt som var europeisk. Fra Hellas i øst til Island i nordvest herjet de langs kystene og kapret skip. Den muslimske fienden var samlet i det Ottomanske tyrkerriket mens Europa's stater feidet seg imellom.

Spania samlet i 1588 den til da største kjente flåtestyrken og angrep England. Tenk om de hadde gått sammen om å erobre Afrika i stedet? Og gitt muslimene den samme behandling Koranen sier at vi vantro skal få?