.:Vigrid Forsiden:.

Aylan: Stavrum med patetisk "Damage Control"

----- Original Message -----
Sent: Wednesday, September 09, 2015 at 6:20 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: gunnar.stavrum@nettavisen.no

Cc: administrasjonen@nettavisen.no, redaksjonen@nettavisen.no

Subject: Aylan - Uaktsomt Drap?

Til propagandist Gunnar Stavrum i Nettavisen.

Vedrørende din artikkel i Nettavisen i dag, 9. september 2015, med tittelen "Den brutale sannheten om Aylan Kurdi (3)".:

I forhold til overskriften er jo innholdet direkte patetisk forsøk på "Damage Control". Det hele er et sammensurium av forvrengninger, bortforklaringer, manglende påpeking av de mest sentrale forhold avsluttet med standard NAZI-propaganda fra NAto-ZIonistene om at Assad er syndebukken. Det hele koker ned til et nytt avsnitt i hjernevaskingsapparatet for kondisjonering av befolkningen i NAZI-alliansen til å godt et kollektivt sivilisatorisk selvmord ved sivilisasjonsfremmed masseinvasjon samt aksept av aggressiv militær krigføring mot landene som ikke underkaster seg NAZI-alliansens vilje. Som Syria under ledelse av president Assad.

Siden du fremhever denne setningen foran alle andre i artikkelen både med fet skrift og understreking må vi ha lov til å regne dette som hovedpoenget ditt: "Derfor er bildet av den omkomne gutten et symbol, men det symboliserer noe annet enn mange skulle ønske."

Det gjør faktisk det og det står som symbol på "Snørr- og Tårer"-voldspornoen dere bruker for å skape de rette stemningene hos hysteriske, livmorstyrte Feelgood-rusmisbrukerne dere trenger for å nå agendaen til makteliten innen NAZI-alliansen.

Bildet står også som symbol på Uansvarlighet med Døden til følge. Utifra media fremgår det at faren hadde redningsvest mens bildet viser at Aylan ikke hadde det. Faren skal i noen media ha blitt så avkreftet at han glapp taket i familien i tur og orden mens andre steder fortelles det at han svømte i land for egen kraft. Å svømme med vest og tøy er ekstremt hardt og krevende og passer dårlig inn i bildet om den avkreftede far.

For å få avklaring på hva som skjedde bør faren anklages for kriminell uaktsomhet med døden til følge og stilles for en internasjonal domstol. I avhør og domstolsbehandling vil det klargjøres hvordan det hele foregikk. Med det for øye har jeg anmodet norske toppmyndigheter om å bringe en slik sak inn for en internasjonal domstol. Hadde du, Gunnar, og resten av klisjémedia, hatt noe som helst ønske om at sannheten skal på bordet følger dere opp min anmodning.

Artikkelen er videre full av vås og femsesynsing som er for tåpelig til å gidde å behandle konkret. Byen Kobani har lenge vært et fredelig sted for kurderne etter at styrkene deres kastet ut IS. Det gjorde at far og mediekorps dro rolig og fredelig tilbake til byen for begravelsene. Det får mange til å påstå på nett at Aylan døde fordi faren var en parasittisk lykkejeger som totalt uansvarlig førte familien sin i døden. Også faren og dere i PK-media burde derfor være interessert i en domstolsbehandling av saken, men det våger dere nok ikke. Sannhet er det minste det virker som dere er interessert i.

Hvis du skulle være uenig i hovedpunktene i denne mailen utfordrer jeg deg til åpen debatt på direktesendt TV om hele problemkomplekset.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Norge er styrt av krigshissende antinordiske Nazijævler. Bli med i Vigrid for å styrte dem!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)