.:Vigrid Forsiden:.

Still Aylan's far for en Internasjonal Domstol

----- Original Message -----
Sent: Tuesday, September 08, 2015 at 6:45 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: postmottak@jd.dep.no

Cc: postmottak@smk.dep.no, post@mfa.no

Bcc: nilas.johnsen@vg.no ingeborg.huse.amundsen@vg.no gunnar.johansen@jd.dep.no trond.ovstedal@jd.dep.no marit.haugen@jd.dep.no andreas.lorange@jd.dep.no tonje.torsgard@jd.dep.no anne.rustad@jd.dep.no andreas.bondevik@jd.dep.no guttorm.aanes@jd.dep.no anders.bortne@jd.dep.no ellens@jd.dep.no pia.erikstad@jd.dep.no

Subject: Aylan Kurdi's død

Til Justisdepartementet ved Justisminister Anders Anundsen med kopi til Utenriksminister Børge Brende, Statsminister Erna Solberg og enkelte mediekontakter samt VG-propagandistene i eksempelartikkelen her om Aylan's død.

Aylan Kurdis død ble så totalt misbrukt og forvrengt i massemedia som "Snørr- og Tårer"-voldsporno at det er hårreisende. Og det selv om historien slik den ble presentert først om familien på flukt fra Syria hadde vært riktig. Når internasjonal storpolitikk drives utifra et hysterisk livmorperspektiv for å påvirke "Feelgood"-rusmisbrukere og femsemenn med sikte på å dekomponere vår nordiske sivilisasjon i Norge og Europa er det mye som er galt.

La oss ta det første først: Det er kommet frem i massemedia at familien til Aylan slett ikke var på flukt, men hadde bodd hele Aylans liv trygt og godt i Tyrkia og at faren nå var å regne som lykkejeger som ville til et land hvor han kunne snylte på folkets velferdsgoder. Som gratis tannpleie i Sverige. Hva som er sant eller ikke om det er vrient å vite, men det er overhodet ikke vanskelig å se at farens handling med å dra kone og barn med ut på en så risikabel båtferd faller godt innenfor det kriminelle ansvarsområdet for uaktsom adferd med døden til følge.

Jeg vil derfor anmode justisminister Anundsen sammen med statsminister Solberg og utenriksminister Brende å ta denne saken opp som straffesak mot Aylans far i internasjonale domstoler hvor han kan finnes skyldig i og straffes for kriminelt uansvarlig adferd med døden til følge. En slik rettssak vil også kunne belyse informasjonen om at farens kone og to barn "gled ut av hendene hans", mens han i andre intervjuer forteller at de fikk utdelt redningsvester og at han selv svømte til lands. Med klær på formoder jeg.

Som erfaren og sjøvant har jeg trent på å svømme med vest og klær og kan forsikre at du skal være både sprek og svømmedyktig og med kraften i behold for å klare å komme noen vei. Spørsmålet som reiser seg er om kriminelt uansvar blir nok eller om skarpere tiltale må til. Det bør en politietterforskning finne klarhet i.

En slik rettssak med fellende dom vil også gjøre det klart for andre lykkejegere og parasitter som vil til Europa og snylte på våre lands velferdsgoder at de vil bli holdt ansvarlig for sine handlinger. Det bør avskrekke millioner fra å strømme til honningkrukkene her i nord.

Et lite etterord til dere politikere og mediepropagandister så forutså og beskrev forfatteren Jean Raspail denne utviklingen med masseinvasjon med båter over Middelhavet allerede i 1973 med boken "Le Camp des Saints".)

Kanskje på tide at dere følger litt med i hva som hender rundt om i verden så vi slipper å se dere gape tåpelig med kjeften og spille overrasket hver gang noe skjer.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Norge er styrt av krigshissende antinordiske Nazijævler. Bli med i Vigrid for å styrte dem!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)