.:Vigrid Forsiden:.

LOLoCa$h - Den nye Humortrenden

Ungdommen blir stadig mere lei av jødeløgnene om de 6 millioner eller var det 6 milliarder? Vel, hvem bryr seg uansett:) Som svar på hjernevask og løgner har de utviklet en egen ny humortrend som de kaller for LOLocaust som jeg herved døper om til det mere passende navnet LOLoCa$h. For jødene morer seg med løgnene sine og tjener samtidig rått på dem. Bildet over er av en Avatar jeg håper mange vil ta i bruk mens de ennå kan.

Her er en LOLocaust-button for dem som begynner å føle seg som anarkister overfor en allmektig Politisk Korrekt Asylstat med minimal frigang, om noen. Tekst på norsk: "Vi er LOLocaust". A'en er anarkistsymbolet.LOL med sidevogn:) Hakekorset er 4 x LOL:) Sieg Heil:)


Over er to artige bilder fra Buchenwald hvor de internerte led under de alliertes ulovlige og krigsforbryterske teppebombing av sivile mål i Tyskland.

Over ser vi en LOLoCa$h-versjon av et av de mest kjente og misbrukte bildene i den jødiske løgnpropagandaen for å suge penger og medlidenhet ut av hvite folk. Ja, for det er faktisk bare hvite som er idioter nok til å gå på løgnene. Særlig da vi som er av nordisk ætt. Men så er vi jo blonde og blåøyde også:)

Tegningen over er laget av et tidligere medlem av den "Jødiske Seriemyrdende Spesialkommandoen for Folkemord" i Auschwitz II Birkenau og har tegnet en masse tegninger som er garantert ekte og som med ekte jødisk garantierklæring viser et helt hellig og sant bilde av hvordan massegassinbg og massekremering av jøder foregikk. Den som ikke tror på dette er en vantro LOLoCa$h-fornekter som må brenne evig i krematoriene i Birkenau.

Han som har lagt ut tegningen som en LOLoCa$h-tegning finner du på denne bloggen: Lolartblogg Ha det moro og lag dine egne fantasifulle LOLoCa$h-vitser eller Auzchvitser som andre kaller det:)

Og skulle du velge å ikke tro på det nye LOLoCa$h'et? så kan du markere deg som en LOLoCa$h-fornekter med denne avataren på bildet over:)