.:Hovedsiden:.

HoloCa$h - 1/3-del av HoloCa$h - Video:


Treblinka, Sobibor og Belzec er de tre leirene som kalles "Reinhard Death Camps"

Disse tre leirene utgjorde med sine påståtte 1,5 millioner drepte jøder ca 1/3 av hele HoloCa$h. 1. episode forklarer hva de var.

Varighet 16 min. 27 sek.

Brønnen i Treblinka

Vannet ble hentet fra en brønn omgitt av 750.000 råtnende kropper som etterpå ble gravd opp og brent? Oooops, did it again. De som lagde disse løgnene tenkte ikke veldig mye. Jødene hadde og har full kontroll med media og da går alt.

Varighet 3 min. 5 sek.

Hårklipp ved ankomst til Treblinka

Jødene ankom med tog og ble gasset med en gang for dretter å bli brent. Hva var da vitsen med å klippe håret deres? Tenker ikke disse tullingene i det hele tatt før de serverer løgnene sine?

Varighet 2 min. 26 sek.


I Treblinka ble jødene gasset med dieseleksos.

Hæ? Prøver du å få meg til å le? Dieseleksos er så full av oksygen at den ikke er dødelig. Prøv heller med trekullgeneratorerer som vist i videoen.

Varighet 5 min. 23 sek.

Nürnberg-tribunalet om Treblinka, Sobibor og Belzec

HoloCa$h-løgnerne sier at HoloCa$h er fullstendig og omfattende dokumentert og bevist under tribunalet i Nürnberg i 1946. Tribunalet brukte 20 minutter på de tre leirene og fikk bare løgn og tull utav det.

Varighet 26 min. 37 sek.

"Gasskamrene" i Treblinka

Gjør deg klar for en god latter når du gjenomgår "gasskammerbygget" i Treblinka. I dette bygget påstår HoloCa$h-løgnerne at det ble gasset 750.000 jøder. En og en halv gang Oslos befolkning. Deretter ble de begravd og gravd opp igjen og brent. Og merk deg: Ingen rester igjen overhodet? Haha.

Varighet 4 min. 24 sek.


Bomba forteller eventyr

Jødenes hovedvitne om "gasskamrene i Treblinka er Abraham Bomba. La deg more med hans eventyr om "gasskammer" og hårklipp. 170 jøder i et rom på 15 kvadratmeter? Først får jødene en hårklipp og deretter gasses de på 2 minutter. Fantastisk.

Varighet 14 min. 25 sek.

Vitnet Rosenberg under prossessen mot Adolf Eichmann i Jerusalem i 1961.

Tallet på jøder som ble stappet inn i det 15 kvadratmeter store "gasskammeret" er nå økt til 400. Hadde det vært mulig hadde de vel krepert raskere av luftmangel enn dieselgass(som man ikke dør av uansett).

Varighet 4 min. 4 sek.

Tallet 6 millioner ser dagens lys

I februar 1943 spres tallet 6 millioner av verdens største tidsskrift "Readers Digest" (Det Beste). Artikkelen er selvsagt skrevet av en fanatisk jødisk manusforfatter fra den jødiske propagandasentralen Hollywood.

Varighet 10 min. 49 sek.


Eksperimenter tyskerne aldri ville utført

Hvor dumme er det jødene tar oss for å være? Denne videosnutten setter noen HoloCa$h-eventyr i perspektiv. Det er lov å le høyt for du kan ikke fornærme dem som aldri ble drept.

Varighet 6 min. 5 sek.

Plassbehov for 700.000 påståtte gasset jøder i Treblinka

Ved hjelp av en 3D-modell og litt regning gjennomgår vi plassbehovet for det påstått antall gassete jøder. Ikke akkurat samsvar, for å si det mildt.

Varighet 7 min. 56 sek.

Belzec mangler også plass til sine 600.000 påståtte gassete jøder

Så lenge jødene kontroller finans, politikk og media trenger de ikke bekymre seg om at regnestykkene skal gå opp. Mediepropaganda og lovforbud mot logisk tenking gjør jobben for dem.

Varighet 3 min. 45 sek.


Sobibor: 80.000 påstått gassete jøder begravet på miniplass

Jødene påstår at 80.000 av i alt 250.000 gassete jøder i Sobibor ble begravet på en plass omtrent på størrelse med et hønsehus. Det som minner mest om høns her er hjernestørrelsen på dem som påstår eller tror på noe slikt tøys.

Varighet 3 min. 52 sek.

Stephen Spielberg's HoloCa$h-hjernevasking og Sobibor-"vitnet" Pechersky

Hollywoodjødene lagde de såkalt "dokumentarene" i 1945 av leirene i Tyskland. Etterhvert har Hollywoodjødene bygget en hel hjernevaskingsindustri rundt HoloCa$h-løgnene. "There's no business like Shoah-business".

Varighet 12 min. 29 sek.

Regn, vind, ild og snø

HoloCa$h-løgnerne tenkte ikke mye praktisk da de fant på eventyrfortellingene sine. Disse ghettojødene var ikke akkurat kjente for friluftslivet sitt og det forstår vi godt når vi leser de historiene deres.

Varighet 10 min. 25 sek.


Flukt-tunnel og vann-nivået i Sobibor

Med den russiske jøden Pechersky i spissen planla de internerte i Sobibor å grave en tunnel de kunne flykte i. Problem: Den kunne ikke være mere enn 1,50 meter ned i bakken på grunn av grunnvannet. Hva med de påståtte forbrenningsgravene som var mellom 5 og 7 meter dype? Hmmm.

Varighet 4 min. 15 sek.

Belzec - fra dumt til latterlig

Påstand: Belzec var en absolutt fluktsikker dødleir hvor kun 1 kom unna fra en tur i byen. Fra leiren unnslapp ingen. Leiren var omgitt av et piggtrådgjerde kamuflert med innvevde tregrener med skog plantet utenfor. Fluktsikkert? Utrolig.

Varighet 11 min. 5 sek.

Fysiske beviser i Reinhard-leirene, del 1

For å gjøre en lang historie kort: Det eksisterer ingen fysiske bevis overhodet på at de påståtte 1.350.000 drepte jødene noengang har vært hverken drept, begravet eller brent. Snodige greier hvor lite døde jøder gjør av seg hvis du tror på løgnhistoriene.

Varighet 10 min. 51 sek.


Fysiske beviser del 2

Lyver Bomba om alt eller beskriver beskriver han en helt normal prosedyre for ankomst til en transittleir? Sjekk hva han sier med et klipp fra Charlie's Angels.

Varighet 6 min. 59 sek.

Sovjetstyrker erobret Treblinka og fant et par hundre lik i tre massegraver

Allikevel påstår de samme sovjetiske åstedsgranskerne at SS drepte millioner av jøder i Treblinka. Millioner av jøder drept i Treblinka? Si meg, hvor mange HoloCa$h-eventyr har vi med å gjøre egentlig? Tipper at det sovjeterne fant var det som døde der av alle årsaker.

Varighet 5 min. 30 sek.

Sammenligning av bevisødeleggelse i Treblinka og Auschwitz

Teblinka var ryddet slik at det ikke var spor etter leiren igjen. Pløyd, sådd og plantet. Auschwitz derimot ble forlatt i god orden med 7.000 internerte igjen i leiren med medisinsk pleiepersonell som kunne vitne om det påståtte industrielle massemordet på jøder ved hjelp av gasskamre. Ingen av historiene er troverdige.

Varighet 7 min. 9 sek.


Dr. Bermanns vitneutsagn i Eichmann-farsen:

Holder opp to små sko og sier om Treblinka: "Millioner slike småbarnsko lå spredd utover jordene". Offisiell versjon: "Treblinka var fullstendig ryddet, pløyd og sådd og beplantet på nytt. Ikke et spor var tilbake". Jaja, i HoloCa$h-verden går allting an.

Varighet 4 min. 53 sek.

Kremering av et lammelår á la Treblinka

På filmen kopierer man den metoden som er påstått brukt for å kremere over en million gassete jøder i Reinhard-leirene. Det viste seg som ventet ikke å fungere. Og hva med all veden? Ingen spor på bilder eller tegninger eller vitneutsagn eller flyfotos. Alt er løgn.

Varighet 6 min. 9 sek.

Ben og knokler knuses manuelt ifølge legenden

Da lammelåret var ferdig brent knuste man benene med en hard stokk. Det gikk, men det var fremdeles kjøtt igjen og det gikk dårlig. Heller ikke denne delen av eventyret henger på greip.

Varighet 7 min. 45 sek.


Treblinka og det brennbare gjerdet

Historien om piggtrådgjerdet som omgir Treblinka og skiller de indre delene fra hverandre var, ifølge legenden, over 3 meter høyt og flettet med tørre tregrener. Likevel; det brant aldri og ingen fyrte det opp for å flykte.

Varighet 6 min. 53 sek.

Treblinka's ytre gjerde

Myten forteller oss at det rundt Treblinka var en panzerhindring av betongblokker og piggtråd 50 meter fra det vanlige gjerdet. Skulle leiren forsvares mot sovjetiske panzerangrep på 50 meters hold? Au, det høres ikke helt smart ut.

Varighet 6 min. 9 sek.

Kurt Gerstein om Belzec

Kurt Gerstein var en tysk SS-offiser som var spesialist på skadedyrbekjempelse. Han besøkte en gang Belzec og etter krigen ble han fengslet av franskmennene. I fengselet skal han ha skrevet en rapport før han angivelig begikk selvmord i fengselet i juli 1945. Eksempel på "tilståelse": I en av leirene hadde de gasset 25 millioner jøder og andre. Jepp, du leste riktig. Han er et kronvitne for jødesiden. Haha.

Varighet 7 min. 45 sek.


Franz Suchomel og Adolf Eichmann gir besynderlige vitneprov

For å slippe tortur og gi seg selv en sjangse til å overleve rettssakene mot seg valgte de fleste anklagde å jobbe innenfor anklagene. Det er en helt vanlig taktikk. Samtidig fortalte de rene røverhistorier som ikke henger på greip for å si fra til omverdenen at de likevel nektet å delta i svindelspillet.

Varighet 13 min. 51 sek.

De 6 millioner jøder lever

HoloCa$h-myten sier at 6 millioner jøder ble utsatt for et industrielt folkemord av tyskerne under den 2. verdenskrig. Tull og tøys er svaret. De overlevde krigen i beskyttete internerings- og arbeidsleire og emigrerte til resten av verden etter krigen.

Varighet 10 min. 46 sek.

Jødene bruker HoloCa$h-løgnene for det de er verdt

Jødene eier filmindustri og media og presser HoloCa$h-dyrkelsen på resten av folkene. Under beskyttelse av HoloCa$h driver jødene selv folkemord og fører krig.

Varighet 7 min. 27 sek.


HoloCa$h - 1/3-del av HoloCa$h - Kommentarer:


1/3-del av HoloCa$h

Etter hvert som skepsisen vedrørende omfang/eksistens av HoloCa$h sprer om seg tar stadig flere i bruk nye metoder for å spre skeptiske synspunkter. Her følger en kort introduksjon til en fire timers dokumentar (delt inn i 30 mindre deler) som tar for seg leirene Treblinka, Sobibor og Belzec.

Denne dokumentarfilmen heter "one third of the holocaust". Dette er fordi dokumentaren tar for seg en tredjedel av de tyske leirene hvor det påstås at massakre fant sted (det var nemlig kun i områder i sovjetisk sektor det påstås at slikt fant sted; beleilig nok).

Til venstre sjefs-Hollywoodjøde og HoloCa$h-propagandist Spielberg som har store økonomiske interesser i HoloCa$h-industrien.

HoloCa$h er svindel og bedrag!