.:Hovedsiden:.

HoloCa$h-"overlevere" - Hatefulle Løgnere - Kommentarer:


HoloCa$h-løgnere med nye påfunn

Gassvittige jødeløgnere

Jeg trodde jeg hadde fått med meg de fleste gasskammerhistoriene gjennom mange år med undersøkelse og avsløring av jødenes gigantløgn om de 6 millioner som nå stadig flere kaller ved sitt rette navn: HoloCa$h. Men denne historien var faktisk helt ny for meg. Her er hva de to "overleverne" Ernest og Judy Urman har å fortelle: "Tyskerne utstyrte en fabrikk i Shanghai i Kina med utstyr nok til å gasse de 20.000 jødene som oppholdt seg i byen".

Jada, du leste riktig: Shanghai i Kina. Dette forteller det jødiske ekteparet på en HoloCa$h-utstilling i USA som gjengis kritikkløst i stedets avis. Dette er et ledd i hjernevasking til jødedyrking og spreding av den nye verdensreligionen HoloCa$h hvor jødene og deres spesielle lidelse er det religiøse totemet som skal dyrkes og betales penger til og hylde og helligholde og aldri noengang kritisere uansett hva.

Folk som tror på dette og de som forfekter det må jo lide av schizophrenisk paranoia og grandiose vrangforestillinger. Minst. (Jeg har lært noen nye ord i avisen i det siste som beskriveer galskap og en ting er sikkert: Verre galskap enn å tro på og forfekte jødeløgnene om HoloCa$h finnes overhodet ikke).

Og til dere som leser dette og tror det er bra med ytringsfrihet i et land som Norge: Si det høyt: HoloCa$h er en løgn! Si det til venner, skriv det i debatter og kommentarer i media. Eller forbli ei feig femse som aksepterer at demokrati og frihet ikke er noe du tør å stå opp for.


HoloCa$hløgnere som bygget myten

- Wilkomirski og Grabowski er to av de senere års mest kjente og berømte "overlevere". Bare så synd at de er løgnere begge to slik de fleste "overlevere" på HoloCa$h-scenen er. Løgn og fantasi er hva de serverer og lite annet. Og det gjelder de fleste av dem.

Israel Gutman forsvarer Wilkomirski

Når du setter deg inn i HoloCa$h-industrien og de ledende jødenes måte å tolke åpenbare HoloCa$h-løgner på er det til å få hakeslepp av. Wilkomirski er en sveitser som ble født under krigen og aldri har hatt noen befatning med HoloCa$h-mafiaen inntil han skrev en dypfølt bok om sin barndom som jøde i de tyske "dødsleirene". En hel verden ble grepet og Wilkomirski ble rik og berømt og brukt som "tidsvitne" og "sannhetsvitne" av HoloCa$h-mafiaen. Så sprakk boblen og hva sier så leder for HoloCa$h-senteret Yad Vashem i Jerusalem da?: "Wilkomirski er ingen svindler. Han er en som har erfart denne historien veldig intenst helt til bunnen av sin sjel. Det er ikke relevant om han tilbrakte krigen i en sveitsisk luksushytte eller i en konsentrasjonsleir. Wilkomirski er en Holocaust-overlever fordi smerten hans er virkelig". Hæ? Svindler og millionær Wilkomirski kan i alle fall le hele veien til banken av denne tullingen.

Mens vi er inne på Gutman. Under er en link til historien om jødenes Warsawaghetto. Tipper at den er så positiv at det er derfor den ikke er mere kjent. Bildecredit Yad Vashem.

Dokumentasjon om jødenes ghetto i Warsawa

Binjamin Wilkomirski - Jødeløgner de Luxe
Didrik Søderlind - HoloCa$h-propagandist

Binjamin Wilkomirski skrev en dramatisk bok i 1996 om sine opplevelser som barn i tyske konsentrasjonsleirer. Han ble rik og verdensberømt, men akk, tilslutt ble han avslørt. Alt var løgn.

Blir du ikke rørt når du ser dette bildet av jødegutten fra Latvia som såvidt og mirakuløst overlevde HoloCa$h?

Gråt dine modige tårer slik du gjorde foran propagandautstillingene i Auschwitz for igjen gir minnene om den jødiske lidelse vibrasjoner i hjerteroten. Det må ha vært en overordnet mening med at vesle Binjamin Wilkomirski overlevde alle strabasene slik at han kunne fortelle denne gripende historien om jødisk lidelse. Ikke bare om jødisk lidelse, men denne spesielle jødiske lidelsen som danner grunnlaget for den nye verdensreligionen HoloCa$h.

Det er kun et problem: Hele historien er løgn. Wilkomirski er fra Sveits og diktet det hele opp for å bli berømt og tjene penger. Han lyktes med begge deler. Slik bygges HoloCa$h-myten til verdensreligion.

Hver gang en ny HoloCa$h-løgn avsløres styrter skadebegrenserne i kosher jødemedia fram for å begrense skadene. Didrik Søderlind og forskning.no er i fremste rekke for å forsvare den kriminelle HoloCa$h-mafiaen. Feigt og flaut.

HoloCa$h er løgnbasert pengeutpressing satt i system!
Jødeløgner de Luxe

Denne jødinnen er verdensberømt og deltok i Steven Spielberg sin film, The Last Days, som fikk enorm applaus, vant priser og tjente en enorm formue for han. Irene Zisblatt, bildet og i videoen vi linker her, var sentral i filmen med sine regelrette løgner. Her kan du selv se og høre. Komplett løgn alt sammen, spør du meg.

Eric Hunt om jødeløgnersken, Les og le:)


Kjærlighetshistorien var en løgn

- Herman Rosenblat og hans frue diktet opp en rørende kjærlighetshistorie og ble millionærer. Oprah gjorde dem berømte, men vips så smalt det: Nok en HoloCa$hløgn ble avslørt. Men millionene beholder de og jødene ler hele veien til banken.

Oprah fremmer HoloCa$h

- Når jødene først har fått etablert allmakt over media og politikere er det ikke måte på hvor langt de kan gå. Rosenblat-løgnen føyer seg fint inn i alle de andre løgnhistoriene som til sammen utgjør HoloCa$h-svindelen. Det er ikke første gangen Oprah reklamerer for HoloCa$h-løgnere.


Rosenblat - Lyver om piken med eplene ved AuschwitzJøden er avslørt


Løgn alt sammen

Nok en jøde er tatt i grov løgn om Auschwitz. HoloCa$h lever opp til navnet sitt. Videoen til høyre gir oss et godt innblikk i jødisk mentalitet og evne til å lyve så det renner av dem uten noen form for følelse for at de lyver eller ikke burde gjøre det.


Misha Defonseca - "Survivre avec les loups"

Uten total jødisk kontroll over massemedia hadde ikke HoloCa$h-svindelen vart lenge. Media og de zombiepropagandistene som jobber der vet hvor makten sitter og dekker over alt som kan true den jødiske gigantsvindelen. En gang i mellom flyter det likevel en avsløring opp til overflaten som media ikke kan kalle nazipåfunn eller lignende. Den gripende historien om ulvejenta som rømte fra naziene og levde med ulver gjennom krigen har tjent inn minimum 100 millioner kroner til den stakkars jødiske jenta det gjaldt.

Oooops - så kom det for en dag at jenta ikke var jødisk og aldri hadde vært på flukt fra naziene. Tvertimot hadde hun levd trygt og godt i Belgia hele krigen og hele ulvehistorien var som de fleste andre HoloCa$h-historiene ren løgn og fantasi. Herlig. Så skulle man tro at massemedia ville begynne å grave i HoloCa$h-løgnene og stille kritiske spørsmål, men neida, det vil aldri skje. Der Vigrid gir deg fakta gir massemedia deg jødeløgner eller dekkhistorier og svada.

Husk at HoloCa$h idag er det grunnleggende dogme i den nye verdensreligionen for å dyrke det jødiske Herrefolket og deres spesielle lidelse. Folk som tror på HoloCa$h kan du trygt le av og be sette seg inn i fakta. Bildet av Zyklon-B symboliserer tyskernes(nazienes) positive omtanke for de internerte ved å avluse dem og klærne og utstyret deres. Uten Zyklon-B ville mange flere ha dødd i interneringsleirene under krigen.

HoloCa$h er svindel- og løgnbasert pengeutpressing!


HoloCa$h - Løgn og forbannet dikt

Enrico Marco er mere enn bare en typisk "overlever" og "tidsvitne". Han var i mange år leder for den spanske forening for tidligere fanger i tyske interneringsleirer under den andre verdenskrig. Som kommunist flyktet han til Frankrike etter at general Franco vant borgerkrigen i Spania på slutten av 1930-tallet.

I Frankrike internerte tyskerne han og rundt 6.000 andre spanske kommunister og satte dem i arbeide. Marco ble befridd i 1943 og var ved god helse og i fin form. Etterhvert ble han altså leder av den spanske "overlever"-foreningen. Og så begynner etterhvert eventyret og ta form. Han reiser land og strand rundt og forteller gruoppvekkende "selvopplevde" historier om det grusomme livet i en av leirene i Mauthausen-komplekset i Østerrike.

Han skriver også en bok om det og blir kjent og aktet i jødiske lakeikretser som lever av HoloCa$h-løgnene. Og lever godt. I Spania som i Norge. Og nå er han altså avslørt: Han var aldri i Mauthausen. Det var løgn alt sammen. Hehe. Verden vil bedras.

Påstandene om gassing av jøder under den annen verdenskrig er godt dokumenter får vi stadig høre.

Allikevel mangler vi ordre fra Hitler om iverksetting, vi mangler tekniske tegninger av selve gasskamrene og de fysiske bevisene samsvarer ikke med historiene vi blir servert. Det vi sitter igjen med er vitneutsagn og tilståelser.

At de allierte kunne torturere frem tilståelser er en selvfølge. Da gjenstår kun vitneberetningene. Mange av disse er direkte latterlige (som Wiesels geysirer av blod i Auschwitz), og mange hevder å være vitner uten å påstå at de har sett gassing i det hele tatt.

Nå har altså et spansk "vitne" tilstått at alt han har fortalt om Mauthausen var en løgn. Han var kommunist, men satte aldri sine føtter i en tysk leir. Er vitnene fra Auschwitz noe mer troverdige mon tro?

HoloCa$h? - Det er løgn det!


Jødene voldtar tyske jenter uten straff

Scrapbookpages om Wiesel
Carlo Mattogne om Wiesel
Elie Wiesel - tyske jenter voldtatt av frigjorte fanger ved Buchenwald
Sann Historia

Bildet over er ferskt og viser til at tre negre voldtok en ung finsk kvinne uten å bli straffet for det. Hele verden ler av den hvite rase mens de voldtar og utrydder oss. Forspillet ble gjort i Tyskland under og etter den andre verdenskrig med jøder som pådrivere og de verste utøverne. Sjekk ut linkene under. Spesielt Radio Islam sin. Og denne Elie Wiesel ga de Nobels Fredspris? Nobelkomiteen må være verdensmestere i jødesleiking.


Spesialside om Wiesel-svindelen

Dokumenter om svindelen
Ingen tattoo
Buchenwaldfoto-løgnen

Slik som dette skal det gjøres. En nettside om en enkelt, men svært viktig sak: Ypperstepresten Elie Wiesel og hans grove løgner og sannsynlige identitetstyveri. Er alt ved Wiesel kun svindel og løgn? Ja, jeg tror det. Bildet er av Wiesel og Oprah som har gitt god støtte og reklame for løgneren Wiesel.


Grüner: Wiesel lyver

- Miklos Grüner var i Auschwitz og Buchenwald og påstår at Elie Wiesel ikke var der, men har stjålet en annens identitet.

Ingen tattoo??

- Allerede lenge før Elie Wiesel fikk Nobels Fredspris i 1986 som støttehjelp til en vaklende HoloCa$hindustri var det kjent at Wiesel var en svindler. Her er noen momenter.

Løgn og svindel

- Er HoloCa$h Ypperstepresten en hatefull svindler og løgner? - Mitt svar er ja, og det er et understatement.


Løgnen om Buchenwald-bildet

- Culture Wars har en god gjennomgang av Wiesel's mange forskjellige versjoner av den såkalte befrielsen av Buchenwald. Bildet over er et oppstilt bilde konstruert for propaganda tatt 5 dager etter at amerikanerne tok over leiren.

Wiesel a lying Weasel

- Det er en grov fornærmelse for et søtt og ærlig dyr som weaselen å bli sammenlignet med en notorisk hatefull løgner som HoloCa$h-jøden Elie Wiesel. Vår beklagelse går til weaselen.

Elie Wiesel - Hateren

- "Hver eneste jøde skulle sette av en egen sone for hat i kroppen sin - sunt, kraftig hat - for alt hva tyskerne står for". - Elie Wiesel i "Legends of Our Time" (1968), sidene 177-178


Elie Wiesel- Svindler?Hvor er tatoveringen?


Lyver Elie Wiesel om alt?

Det er mye som tyder på at løgneren Elie Wiesel ikke bare lyver om sine opplevelser i den beskyttete og trygge interneringsleiren Auschwitz hvor han og hans far hadde det nærmest som på et Spa eller en ferieleir. Sannsynligvis er også dette en løgn og sannheten at Wiesel aldri noengang satte foten i en tysk interneringsleir under krigen. Videoen til venstre om manglende tatovering. Videoen til høyre om svindelen. Bildet til høyre er av Miklos Grüner, en ungarsk jøde, som har avslørt Elie Wiesel sitt påståtte identitetstyveri.


Elie Wiesel tas for løgnene sine

- I et åpent brev til Elie Wiesel avslører professor Prytulak løgnene hans om Auschwitz. Men viktigere enn å påpeke alt det tullet og røret Wiesel lirer av seg er betydningen av hva han ikke sier. I boken sin "Night" hvor han gjør seg til ekspert om jødeutryddelsen i leiren ved selvsyn nevnes ikke ordet gassing en eneste gang. Les den setningen en gang til hvis betydningen av den ikke ble klar første gang. Illusrtrasjonsbildet er av David Dees.


Elie Wiesel støtter Irak-krig
Samstemt hyldest av Wiesel

Da Elie Wiesel fikk Nobels fredspris var hele HoloCa$h-systemet på gyngende grunn og tildelingen til Wiesel måtte til for å stive opp løgnhistorien.

Modige kvinner og menn hadde revet løgnene fra hverandre og spesielt hard medfart fikk løgnpropagandaen under den 1. Zündelsaken i Canada. Da falt løgnen om gasskamrene i Auschwitz og de 4 millioner ble redusert til først 1,5 og nå 1,1 millioner. Elie Wiesel var i Auschwitz sammen med sin far. Faren var syk og fikk tilbud om å bli igjen i leiren med Elie som pleier slik at han kunne blitt tatt hånd om av russerne. De valgte begge å bli med tyskerne vestover fremfor å bli befridd.

Wiesel er jøde og i 2003 viste han sin sanne natur igjen ved å støtte det zionistiske Imperiets krig for jødiske interesser mot Irak. Elie Wiesel er et av de beste bevisene på at den offisille HoloCa$h-myten er løgn og bedrag.

Elie Wiesel - en hatefull tilhenger av folkemord(holocaust)!


Om misbruket av Holocaust

Norman Finkelstein blir invitert rundt på foredrag for å fortelle om hvordan jødene lyver og svindler "Beyond Chutzpah". Beyond Chutzpah betyr på norsk hinsides all frekkhet. Joda, vi gir Finkelstein rett i det.

Et artig poeng i artikkelen er at jøden Finkelstein slår fast at jøden Alan Dershowitz lyver. Hehe, den samme Dershowitz har vært brukt av kosher norsk massemedia som sannhetsvitne ved flere anledninger.

Også Elie Wiesel nevnes som en av de fremste bak kampanjen for å gjøre HoloCa$h til religion. Hadde en annen enn en jøde sagt slik så hadde vedkommende blitt fengslet.

Jødene er frekke hinsides Chutzpah!


Elie Wiesel - Et Falskt Vitne
Elie Wiesel - Falskhet

Elie Wiesel fikk Nobels Fredspris i 1986 fordi Zündel-saken i Canada i 1985 hadde slått beina under myten om de 6 millioner med gassing i Auschwitz. Jødene trengte støtte for HoloCa$h-løgnene sine og da er offentlige høystatus-priser fine å dele ut.

Men Wiesel er selv et falsk vitne. Han er grundig avslørt av blant andre den franske professor Robert Faurisson. Se artikkelen. Faurisson ble til gjengjeld angrepet og slått ned flere ganger av jødiske gjenger, se bildet. I boken sin nevner ikke Wiesel et eneste sted gassing i Auschwitz på tross av at han påstår å ha vært der.

Han ble til gjengjeld helbredet i benet slik den norske jøden Julius Paltiel ble det. Verden vil bedras - og jødene gjør det.

Sannheten frigjør!


Samstemt hyldest av Wiesel
Elie Wiesel - Det falske vitnet
Bob Geldof; av jødisk ætt han også

Etter at den første Zündelrettssaken i Canada hadde knust hele HoloCa$h-myten i full offentlighet fikk HoloCa$h-industrien det travelt med akutt skadebegrensing. Etter forslag fra 83 tyske vitenskapsmenn fikk den jødiske hateren, Elie Wiesel, Nobels fredspris.

Wiesel var internert i Auschwitz sammen med sin far. Der merket han aldri noe til gassing, men forteller at utryddelsen av jødene fant sted i form av brenning i svære branngraver. Derav navnet holocaust som betyr brennoffer. Den historien gikk man siden bort fra og satset på gassing med Zyklon-B som altså Zündelsaken motbeviste.

Wiesel og hans syke far kunne være igjen i Auschwitz og befris som dem på bildet til høyre, men de valgte frivillig å bli med de tyske vaktmannskapene vestover. Det er til å le seg skakk av når du leser Aftenpostens propaganda-artikkel.

Aftenposten er til å le av i skryte-artikkelen sin om det falske vitnet Elie Wiesel.

Den eneste grunnen vi kan se til at Wiesel fikk Nobels fredspris er at gassingsløgnen i Auschwitz ble totalt knust av Zündelsaken i 1985. Skaden måtte repareres og det raskt. Personene kosher-blekka Aftenposten nevner er jøder eller zionister. Bob Geldof har jødisk far og manageren hans for Live Aid, Live8 og AIDS Awareness var jøden Harvey Goldsmith.

Med andre ord er hele artikkelen jøder og zionisters hyllest til en av sine egne. Alt i tjeneste for det jødiske Herrefolkets ambisjoner om total verdensmakt.

Elie Wiesel - hater og falsk vitne!


Ny fantasibok om HoloCa$h
Kritisk lys på Miklos Nyiszli og hans Auschwitzbok

Fantasihistoriene som gis ut for å støtte opp under en HoloCa$hmyte som forlengst er bevist som oppspinn og jødeløgner tar ingen ende.

Ungareren Miklos Nyiszli påstår at han var dr Joseph Mengele's assistent i Auschwitz og skrev en bok om sine opplevelser der etter krigen. Problemet for HoloCa$h-mafiaen er at han kalte boken en novelle. Han prøvde altså ikke å late som at boken beskrev virkelige hendelser, men var en novelle med Auschwitz som ramme.

Dr. Mengele var forøvrig en kjent lege som gjorde den norske jøden Julius Paltiel så frisk at han overlevde marsjen for å komme i sikkerhet for kommunistene som like gjerne sendte de frigjorte fangene til Sibir som å slippe dem løs. Smart av Paltiel og dyktig av Mengele.

HoloCa$h-løgnene er til å le av!


Wiesenthal lyver

HoloCa$h gjøres til latter av en av de mest berømte "sannhetsvitnene", Simon Wiesenthal. Hele HoloCa$h-myten om de 6 millioner er bygget på slike løgner. Ikke rart at tvil er forbudt i mange land og straffes hardt.

Wiesenthal-senteret's falskhet

Den som idag tror på HoloCa$h må bare gå og få igjen skolepengene sine eller åpne øynene og se verden slik den virkelig er og ikke slik ziopudlene har hjernevasket dem til.


Wiesenthals Bildesvindel - VideosnuttWiesenthals Bildesvindel

Simon Wiesenthal bygget en lønnsom økonomisk karriere basert på sine påståtte erfringer og opplevelser under den andre verdenskrig. Mye tyder på at alt er løgn og selve rosinen i pølsen er bevist zvindel og falsk; som det meste annet som skal underbygge HoloCa$h-svindelen.


Svindleren Simon Wiesenthal

Noor al Haqiqa som skriver denne bloggen er ikke bare pen, hvis da ikke bildet hennes i profilen er fake, men også meget kunnskapsrik og dyktig. Denne artikkelen handler om svindleren Simon Wiesenthal.

Wiesenthals spor av løgner

Simon Wiesenthal var en løgner og en svindler. I en verden hvor objektiv rett og moral fremdeles hadde sin plass ville svindleren blitt fengslet for løgnene sine. Objektiviteten og rettferdigheten ble bombet til døde sammen med den tyske sivilbefolkningen da Europas sterke sentrum ble lagt i grus av jødesidens mordmaskineri.


Jøden Benkow om jøden Wiesenthal
Sannheten om falskneren Wiesenthal

Etter vår oppfatning er tidligere Høyre-leder og stortingspresident, Jo Benkow, en intolerant og hatefull jøde.

Han forfølger andre gjennom hele livet og glemmer aldri hvem som har gått mot jødenes kamp om verdensherredømme. Uansett hvor rettferdig og ridderlig frontkjemperne og Waffen-SS førte denne kampen. I motsetning til jødisk kamp-praksis demonstrert under bolsjevismen, teppebombing av Tyskland og folkemord på palestinerne.

Wiesenthal var en annen slik intolerant og hatefull jøde som var sentral i oppbyggingen av HoloCa$h-industrien.

Kjenner du ikke historien blir du et lett offer for jødenes hat og løgner!


Død nazijeger (R.I.H) og nye Auschwitz-tall
HoloCa$h-svindel fra Wiesenthalsenteret

En jødisk hater og sentral person i oppbyggingen av HoloCa$h-industrien er død og vi savner han ikke. Hvor mange sakesløse og uskyldige folk han og hans institutt har forfulgt og terrorisert vites ikke.

Det sørger den jødedominerte kosher media for. Der kan alle jødeløgnene spres og alle som forteller sannheten demoniseres og forfølges. Men av og til skjer det artige små glipper som morer oss kongelig. Tallene på drepte i Auschwitz var offisielt på 4 millioner jøder fram til 1988.

Fra 1991 ble tallet redusert til 1,5 millioner. Selvsagt uten å redusere fasitsvaret på 6 millioner. Denslags regning kan de jødiske svindlerne og media dekker dem. Inntil Nettavisen i denne artikkelen kan avsløre at antall drepte jøder i Auschwitz kun var 400.000. Vi kan opplyse om at tallet døde jøder i leiren var godt under 100.000 i henhold til nøye førte registre.

Wiesenthal senteret svindler deg!


Wiesenthal-svindelen
Jødisk hat og forakt i praksis
Wiesenthal - et falsk vitne

Talmudske og hatefulle jøder liker å kalle sentrene for religiøs hylling av dem selv og deres spesielle lidelse for "Toleranse"sentre. Med kosher massemedia under full kontroll slipper de unna med det også. Men så skjer det noe innimellom som enkelte nye media tør gjøre kjent.

I Jerusalem finnes en hellig muslimsk gravplass som selvsagt bør få ligge i fred. Men slik ser ikke hatefulle representanter for det intolerante Herrefolket det ifølge "Le Monde Diplomatique" det.

Wiesenthal-senteret presser på for å bygge et 24 etasjers hotell der. Haha, er det ikke Simon Wiesenthal som svindlet med et bilde han påstå var tegnet av fanger som ble skutt i Auschwitz, da? Joda, det var det. Svindel og intoleranse er typiske kjennetegn for den internasjonale jødedommen.

Vi har tidligere offentliggjort hvordan Simon Wiesenthal svindlet seg fram i rampelyset ved hjelp av sine såkalte erindringer fra Mauthausen-leiren.

Den nederste linken viser til bildene med en kort norsk tekst. Den øverste linken går til National Alliance News og viser svindelen i en større artikkel med fyldigere tekst til.

Uansett er det viktig at du blir klar over at hele HoloCa$h-løgnen er basert på slike og tilsvarende løgner, svindler og forfalskninger. Derfor er det nødvendig for løgnerne å satse så mye på propaganda i massemdia, på skolene og med hjernevaskingsturer som Hvite Busser til Auschwitz og Aktive Fredsreiser her i Norge. Løgnerne er livredde for Sannheten er sterkere og vinner til slutt.

Vigrid gir deg Sannhet - ikke jødeløgn!


Simon Wiesenthal død
Simon Wiesenthal; falskner og HoloCa$h-profitør

Simon Wiesenthal var en av de jødene som aldri stoppet krigen mot jødedommens mulige opponenter.

Slik vi ser det må han ha vært drevet både av pengegriskhet og hat mot Goyims og som en talsmann sa om Wiesenthalinstituttet sin pengeinnsamling: "Holocaust works every time. - Holocaust virker hver gang."

Wiesenthal var en av flere millioner jøder som overlevde krigen og utfra demografiske beregninger må det ha vært rundt 4,5 millioner som gjorde det. Omtrent antallet jøder i det tyske riket under krigen. Linken går til en typisk Wiesenthal-løgn som avslører både mannen og virket hans. Og som kan stå som symbol på hele HoloCa$h-industrien.

Knus HoloCa$h-industrien!


Daniel Carlsen avslører Zygmunt Gross - Jødeløgner de LuxeVideosnutt del I


Videosnutt del II


Videosnutt del III

Den unge danske nasjonalsosialisten Daniel Carlsen ble invitert til Auschwitz av den danske avisen "Nyhedsavisen". Hva avisen ikke sa var at de hadde med seg en av Danmarks mest kjente jødiske "overlevere", Zygmunt Gross. Gross har skrevet boken "En overlevende som ikke kan glemme". Haha, tittelen er like misvisende som eventyrene hans er falske og løgnaktige. Glimrende. Hvorfor gjør ikke en norsk ungdom det samme?


Idioti fra jødeløgneren

- Jøden Zygmunt Gross serverer de vanlige jødeløgnene om Auschwitz. Det er også skrevet to bøker om løgnhistoriene hans. Den ene heter "En overlevende som ikke kan glemme". Tittelen burde vært: "En overlevende som ikke kan huske".

Jødene vrøvler

- Daniel carlsen er klar i sin tale og videosnuttene over beviser det han sier til fulle: Jødene vrøvler med sine løgner om HoloCa$h. Dette er Nyhedsavisen's artikkel om turen de arrangerte og ble en katastrofe for de HoloCa$h-troende.

Hatpropaganda mot skoleelever

- Løgneren og den glemsomme Auschwitz-"overleveren" Zygmunt Gross er engasjert av den antityske hatgruppen Aktive Fredsreiser. Man må være selvhatende tysker som Helga Arntzen eller Kol Nidre jøder som Blanche Major og Zygmunt Gross for å kunne spre så mye målrettet hat som Aktive Fredsreiser bidrar til.


Jøden Julius Paltiel - Ridder av morderkongens orden

Olav den feite var det folkelige navnet på norges mest kjente offentlige tyrann og folkemorder i den sorte åndspestens(kristendommens) tjeneste. For disse drapstjenestene ble han av de kristne gjort til helgenkonge og i 1847 innstiftet kong Oscar I en orden som bar Olavs navn.

Den tildeles etter fortjeneste for fedreland og menneskeheten. Hvordan da jøden Paltiel kan få den er en gåte for oss som er gjort skiri og har rett til tittelen menneske og ser på Paltiel som en internasjonal jøde som gjør alt han kan for å fremme jødiske interesser. Stikk i strid med hva vi oppfatter som vårt nordiske fedrelands interesser.

Vigrid har avslørt Paltiel og de jødiske holoca$h-løgnene og de trenger vel all den støtten de kan få. Det er helt vanlig å bruke slike priser i politisk hensikt slik jøden Eli Wiesel i sin tid fikk Nobels fredspris og Erling Bauck et par nasjonale priser da holoca$h-løgnene trengte litt ekstra backing. Noe de stadig mere trenger i sterkere og sterkere grad inntil det også i Norge blir forbudt ved lov å betvile jødeløgnene.

Odin er stor og i hans navn skal Sannheten seire!


Paltiel og HoloCa$h-industrien i arbeid
Julius Paltiel helbredes av dr. Mengele
"Anne Frank's dagbok" er en svindel

Den øverste artikkelen er fjernet fra nett etter at vi la den ut som link her. Smart trekk av løgnerne.

Jødene fungerer som en verdensomspennende politisk/økonomisk interesseorganisasjon som jobber med å melke de samfunnene de tar opphold i. Julius Paltiel er et typisk eksempel på hvordan det hele fungerer: Her er han avbildet i artikkelen i den øverste linken mens han deler ut bøker om Ann Frank's såkalte dagbok og reklamerer for HoloCa$h-industrien. HoloCa$h-industrien er en internasjonal pengemaskin for jødene.

Anne Frank-stiftelsen i Amsterdam er en av Nederlands største turistfeller med en enorm inntjening. Den er eid av den jødiske filmprodusenten, Spielberg, som har spesialisert seg på å lage Hollywoodfilmer for HoloCa$h-industrien. Pengene jødene presset den norske stat for i 1999, 500 millioner, skjedde i samarbeide med Bronfman i World Jewish Congress.

Vi kaller denne pengeindustrien en løgnbasert økonomisk jødemafia. Og dette slippes inn i norske skoler for å delta i hjernevaskingen av norsk ungdom. En dag vil det skje et rettsoppgjør og de ansvarlige for denne svindelen vil få sin dom.

Jødisk grådighet og norsk naivitet er grenseløse!


Julius Paltiel lyver om "De Hvite Busser" i Buchenwald

Til venstre er forsiden til Mari Jonassens bok "De Overlevende" mens omslaget på boken om Julius Paltiel sitt priviligerte liv "På Tross av Alt" i de tyske interneringsleirene er til høyre. Paltiel levde en beskyttet tilværelse i motsetning til den tyske sivilbefolkningen som var utsatt for jødesidens folkemord og sanne Holocaust.

Dette gjør han rede for og begrunner i avsnittet om Buchenwald hvor han også forteller om hvor skuffet han var da "De Hvite Busser" i Bernadotte-organisasjonen hentet de norske og danske internerte i leiren mens de "norske" jødene måtte bli igjen. Denne historien forteller han også til Mari Jonassen som ukritisk tar den med i sin bok.

Men så gjør ikke jøden regning med norsk naiv ærlighet. Fange nr 62965 i Sachsenhausen, Odd Kjus, har sammen med flere andre internerte korrigert denne feilen mange ganger og gjør det igjen. Saken er at det aldri kom noen busser til Buchenwald. Paltiel's beskrivelse på sidene 109 til 111 i boken hans er dermed også en ren løgn. Med hans priviligerte opphold i tyske leirer burde han holdt seg for god til det.

Med løgner er HoloCa$h-myten bygget!


Julius Paltiel - Historiefortelleren
SNL- Store Norske Leksikon om Paltiel

En av de større strategiske feilene den tyske ledelsen gjorde under den 2. verdenskrig var å vente for lenge med å internere den jødiske befolkningen som krigførende part. Det var flere årsaker til det og det straffet seg for Tyskland.

En helt annen forberedt holdning fant sted i Jew$A hvor samtlige japanere som oppholdt seg i Jew$A, også de med amerikansk statsborgerskap, ble internert straks etter at Japan og Jew$A var kommet i krig i desember 1941. Bildet av en slik leir til høyre. Japanerne ble regnet som krigførende part og det samme gjaldt for jødene i Europa.

Paltiel er en skikkelig luring av en historieforteller. Leser du boken hans vil du se at han var en priviligert internert som hvor han enn var klarte å skaffe seg fordeler og spesialbehandling. Og etter krigen hauger av penger for seg og den jødiske menigheten hans.

Julius Paltiel forteller historier!


Julius Paltiel - Auschwitz bedre enn Falstad

Altså bærer det på sykestuen igjen hvor han får den beste pleien man kan få i tyskokkupert område vinteren 1944. En behandling mange tyskere ville misunt han på det tidspunktet av krigen. En av Europas mest kjente spesialister på lungesykdommer, dr. Weiss, behandler han for lungebetennelsen.

En annen kjent lege, Dr. Josef Mengele, som er kjent fra før krigen for sitt banebrytende arbeide innen kontrastmidler, får høre om leddgikten hans og tar han under spesiell behandling(Sonderbehandlung). Behandlingen er eksperimentell fordi det som sagt ikke fantes(eller finnes) behandling som gir varig helbredelse mot leddgikt og revmatisme.

Julius Paltiel var en priviligert internert!


Optimisten fra Auschwitz

Jøden Julius Paltiel er an av dem som har hatt mest å vinne på å understøtte HoloCa$h-løgnene. Han er forstander i Trondheim mosaiske trossamfunn som sammen med søstersamfunnet i Oslo fikk i nærheten av 250 millioner kroner i 1999 i forbindelse med den famøse utbetalingen til jødene.

Komiteen som skulle fastsette splittet seg og gikk i oppløsning fordi flertallet mente: 1. Jødene hadde fått fullt oppgjør rett etter krigen., 2: Maksimalbeløpet skulle på langt nær være så høyt som det ble. Der sto saken til Sveits var tvunget i kne ved hjelp av rene mafia-forbrytermetoder.

En av de sentrale verdensjødene i den utpressingen, Bronfman, kom så til Norge og ga dem Verdensjødedommens diktat. Den nye boken til Paltiel er av sørgelig dårlig kvalitet. Det gjelder innholdet også.

Jødene er frekke hinsides Chutzpah!


Paltiel misjonerer for HoloCa$h
Julius helbredes flere ganger i fangenskapet

Dr med Joseph Mengele var en kjent tysk lege som leverte banebrytende arbeide innen kontraststoffer for røntgenfotografering. Etter at den lille og puslete jøden Julius Paltiel var blitt syk i Norge ble han behandlet på Bredtvedt fengselsykehus i Oslo.

Langt om lenge kom han til Auschwitz hvor han ble alvorlig syk. Både av lungebetennelse og leddgikt i spesielt knærne. Paltiel hadde alltid vært svakelig og misunt de robuste norske guttene da de spilte fotball. Mengele viste omsorg for jødegutten og helbredet han under et 2 måneder langt sykehusopphold i Auschwitz.

Oppholdet i Auschwitz gjorde mann av den puslete jødegutten fra Trondheim. Han overlevde lange marsjer og vel hjemme i Norge sparket han både tyskere og fotball til den store gullmedaljen. Takket være den gode dr. Mengele. Brenner du et lys foran bilde av Mengele hver dag, Julius? Det burde du, han har fortjent det.

Paltiel bør hylle dr. med. Joseph Mengele!


Egenerklæringer av jøder etter krigen

Dokumentasjonsdilemmaet

Etter den andre verdenskrig var Europa overfylt med såkalte DP = Displaced Persons (Personer uten hjemhørighet). General Patton og andre ansvarshavende har fortalt oss at jødene utgjorde en stor mengde av disse. Millioner faktisk. De, altså jødene, satt i leire helt til midten av 1950-tallet før leirene var tomme. Norge tok imot flere av dem enn det som ble fraktet ut av Norge under krigen. De aller fleste dro ut av Europa og noen ganger kan vi lese om folk som trodde hele slekten var døde, mens de levde i beste velgående spredd over hele kloden.

En slik egenerklæring avgitt uten kontroll eller som i dette tilfellet for en "rettsinstans" kalles på engelsk "Affidavit". Når de HoloCa$h-troende påstår at HoloCa$h er så overveldende dokumentert av millioner erklæringer er det slike de mener. De fleste ble aldri fremstilt for domstoler, men avgitt under trusler eller løfter eller i hytt og pine.

Med andre ord: Hvis påstandene i en så seriøst avgitt egenerklæring avgitt overfor en norsk domstol ikke er basert på håndfaste fysiske beviser om at de nevnte jødene er gasset i Auschwitz ved ankomst, slik som erklært, så må denne og absolutt alle andre tilsvarende erklæringer forkastes som falske og som spreding av ondsinnete latrinerykter. Bildet over er av en vanligmottagelse på togstasjonen i Auschwitz II Birkenau. Ingen glefsende schäfere eller væpnete og skrikende SS-vakter. Kun harmoni og rolig tysk ryddighet. Merk at mange av vaktene bruker stokk som tyder på at de er rekonvalenter som er skadet i kamp og uskikket til fortsatt fronttjeneste.Wiesenthals Bildesvindel