.:Hovedsiden:.

HoloCa$h - Erling Bauck - Artikler:


Holocaustsvindel og Erling Bauck
- Artikkel om mafiaen i Auschwitz

Erling Bauck's 1945-bok:
"-- men noen kom fra det"

Erling Bauck's 1979-bok:
- "Du skal leve"


Bauck og Hjemmet sprer løgner
- Bauck gjør HoloCa$h-myten til latter

Brev til Hjemmet
- Media sprer Løgner

Juritzen Direkte
- Tør Bauck-familien ta utfordringen?


Erling Bauck:
- Jødene skaper problemer


HoloCa$h - Erling Bauck - Kommentarer:


Hvite Busser om løgneren Erling Bauck

Erling Bauck ble arrestert i Norge i 1942 og fraktet til Sachsenhausen i Tyskland. I den leiren hadde han det greit og bedre skulle det bli da han ble flyttet til det som i dag går for å være tilintetgjørelsesleiren Majdanek ved Lublin i Polen.

Der levde han og de andre internerte i sus og dus og han la på seg til rekordvekten 80 kg mens han var der. Han brevvekslet med familien i Norge og fikk pakker via Røde Kors. Deretter bar det til Auschwitz hvor han ble "Capo" og svindlet og stjal fra sine medfanger til han fikk kremjobben i SS-kantinen. Verre ble det underveis til Mauthausen hvor det ble slutt på privilegiene og han måtte jobbe hardt en kort periode.

Som takk for sist har han i samarbeide med ukebladet Hjemmet spredd de mest fantastiske løgner om oppholdet i Mauthausen. Intet om gasskamre fra Bauck heller. Inntrykket etter boken? - Offisiell HoloCa$h-myte er en løgn.

HoloCa$h er løgnpropaganda!


Juritzen sensurerer reprise om Bauck

Arve juritzen hadde et TV-program hvor Tvedt ble invitert med på som representant for Vigrid. Juritzen spurte Tvedt om HoloCa$h og fikk et kontant svar tilbake som fikk et etterspill dere kan lese om i linkene over.

Her er spørsmål og svar: Juritzen: "Og du mener at Holocaust ikke skjedde slik som historiebøkene beskriver det"?

Tvedt: "Korrekt. Det er en ren løgn og det har jeg lagt ut temmelig mye bevis på og der har jeg blant annet plukket ut Norges mest kjente overlever, som heter Erling Bauck, og gjendrevet hans løgnhistorier så kraftig at det er ikke en kjeft som tør komme med han lenger".

Merk dere at Bauck aldri har offentliggjort kjempesamlingen av brev hjem under krigen mens han var gjest i de tyske interneringsleirene som mafiaboss. Beskyttet fra de alliertes luftkrig mot Europa.

Juni 2010: Etter at ovenstående ble skrevet våren 2002 er noen brev lagt ut på nett.

Hele Bauck´s brevsamling må offentliggjøres!


Løgn fra Bauck´s hjemmeside

Familien til Bauck har tatt ned hjemmesiden om storløgneren Erling Bauck og det er uvisst om den noen gang kommer opp igjen. Smart trekk av dem.

Erling Bauck var Norges mest kjente såkalte "overlever" fra krigens dager hvor han tilbrakte rundt 2 år i tyske interneringsleirer. Han levde i sus og dus og omga seg med slaver som han misbrukte på det groveste sammen med den øvrige leirmafiaen han var en av lederne for i Auschwitz.

Da han ble sendt til Mauthausen på slutten av krigen ble han for første gang i sitt priviligerte opphold i de tyske leirene satt til hardt arbeide. Det gjorde han så forbannet at han har brukt all tilgjengelig tid som "tidsvitne" for Hvite Busser til Auschwitz til å spre løgnhistoriene sine.

Vi gir deg skriftlig og ugjendrivelig dokumentasjon på løgnene hans og når du vet at han er nøkkelvitne så ramler hele HoloCa$h-mafiaens korthus sammen. Den kan kun opprettholdes med full kontroll av politikere og massemedia. Enn så lenge.

Jeg ser forresten at Bauck har fjernet hjemmesiden om storløgneren. Smart trekk av dem.

Når vil familien offentliggjøre all korrespondansen Bauck hadde fra de tyske leirene selv i sluttfasen av krigen? Blir nok aldri gjort for det vil ødelegge hele lgnhistorien til HoloCa$h-industrien.

Bauck beviser at HoloCa$h er en løgnhistorie!Bauck/Hjemmet - Grov Løgn