.:Hovedsiden:.

Holocaust Minnedager 13-14. februar
I år er det 69 år siden Verdens største enkeltstående Holocaust fant sted i Dresden

Jødene har all makt i det Anglozionistiske Imperiet Norge er en okkupert slavestat i. Deres HoloCa$h-mafia har fått FN til å vedta 27. januar som feiredato for deres internasjonale pengeutpressing og hersketeknikk som kalles HoloCa$h. Altså løgnen om de 6 millioner jøder som aldri ble utslettet og hvis etterfølgere gliser hele veien til banken spredd over hele kloden med tyngdepunkter i Jew York, andre storbyer og Israel.

Vil du minnes den 2. Verdenskrigs virkelige Holocaust er 13-15. februar de rette dagene.

Vigrid sine artikler om Dresden-Holocaustet

Dresden utslettes 13-14. februar 1945
Anglozionistenes Massemord på Sivile

Slaktingen som var for lett

Holocaust i Dresden

Dødstall i Dresden-Holocaustet

Folkemordet i form av Holocaustet i Dresden skal vi minnes i stille ærefrykt og omtanke på de hundretusener som ble myrdet der med kaldt blod av jødekristne anglozionistene i deres korstog for å utslette Europas sterke sentrum. Anglozionistenes korstog fra vest ble matchet av den andre delen av den internasjonale jødedommens knipetang mot Europa: De religionshatende ateistene under navnet kommunister under jødisk ledelse fra øst.

Dette er også forhold vi skal huske disse minnedagene: jødedyrkende kristne og kulturmarxistiske ateister som fornekter nordisk religion er vårt folks dødsfiender uansett hva de kaller seg selv. Det mest fundamentale element i kulturmarxismen er faktisk hatet mot nordisk religion, kultur og moral.

Vitnet sin artikkel til minne om Dresden-Holocaustet

Anglozionistene var Folkemordere

Vitnet er landets nye satsing på nettavis basert på borgerjournalistikk. I dag, 15. februar 2014 har de en flott artikkel til minne om anglozionistenes Holocaust på den tyske sivilbefolkningen som toppet seg i brannbombingen av sivile flyktninger i Dresden. En by uten militær betydning,

overfylt av flyktninger i hele byen fordi ingen trodde den ville bli bombet siden krigen var tapt og det ikke fantes militære installasjoner der. Tyskerne regnet feil. Basert på jøden Lindemann sin plan om slakting av tyske sivile ved teppebombing av tyske byer og jødene Kaufmann, Nizer og Morgenthau sine planer for utryddelse av det tyske folk ble befolkningen og flyktningene i Dresden slaktet i verdens største enkeltstående Holocaust.

Udåden kan stå som eksempel på et moderne høydepunkt i anglozionistens korstog på vegne av jødedommen i Europa. Joda, for anglozionistens øverstkommanderende Eisenhower, av jødisk ætt, var det et jødekristent korstog de førte. Det var også tittelen på boken hans om erobringskrigen mot Europa og Folkemordet på den tyske befolkning: "Crusade in Europe" - "Korstog i Europa". Enhver som etter dette kaller seg en kristen er en forræder mot de europeiske folk.


Dresden 13-14/2-1945 - Verdens desidert største Holocaust

Iran's Presstv tør der andre feiger ut

Årsdagen for verdens desidert største enkelt-Holocaust var anglozionistenes teppebombing med påfølgende ildorkan i den åpne og forsvarsløse byen Dresden i midten av februar 1945. Krigen var allerede tapt for tyskerne og Dresden var overfylt av flyktninger som rømte fra judeokommunistenes drapsarmé. Da slo de to meget syke massemorderne, Churchill og Roosevelt, til med en ildorkan som tok livet av de fleste som oppholft seg i den sentrale delen av byen. Da bombearmadaene hadde gjort jobben sin kom lavtflyvende jagere og pepret flyktningene fra Holocaustet med maskingeværer og maskinkanoner. Her skulle ingen spares for anglozionistene hadde som mål å drepe flest mulige sivile tyskere for enhver pris.

Bildet over viser ildorkanen i Dresden under utvikling.

Kunstneren Smagon skildrer hvordan et ekte Holocaust ser ut.

Under er noen linker til Vigrid-artikler om anglozionistenes Holocaust på Dresden:

Dresden utslettes 13-14. februar 1945
Smagon's versjon av Holocaustet
David Dees om Holocaustet i Dresden
Engelsk flyver: Slaktingen som var for lett
Offisielle tall på ofre. Meget lavt anslag siden det ikke fantes oversikt over flyktningene

Interessert i å diskutere det med meg? Dere finner meg på Facebook:)


Deutsche Kriegsopfer des Zweiten Weltkriegs und danach. Av Prof. Bernhard Bellinger.

Professor Bellingers korte skriv
Minneside om de fordrevne tyskerne

Professor Bernhard Bellinger har forsket i mange år på hvor mange tyskere som egentlig ble drept under den andre verdenskrig. Særlig hvor mange som ble drept etter at kamphandlingene var over og den verste fordrivelsen var over. Det er høye og stygge tall han er kommet til. Det er når man forstår den grusomheten og den rene tilintetgjørelseskrigen som særlig de zionistiske angloamerikanske statene sto bak at det er klart hvorfor angloamerikanerne aldri noen gang kan tillate sannheten å bli offentlig kjent og akseptert. Bildet er malt av Professor Manfred Schatz og viser fordrivelsen fra Øst-Preussen.


Barnouw beskrev det sanne Holocaust

Dagmar Barnouw var en glimrende forfatterinne og et troverdig tidsvitne. Hun ville av den grunn aldri motta noen pris eller positiv omtale i den jødeeide medieverdenen. Hun beskrev nemlig det sanne Holocaust og avslørte den fortsatte totale krigen mot det tyske folk.

Holocaust i Dresden

Winston Churchill var kjent som en alkoholisk, depressiv jødelakei og her gir han oss åpenhjertig hvorfor vi fikk den andre verdenskrig: "Du må forstå at denne krigen ikke er mot Hitler eller Nasjonalsosialismen, men mot det tyske folks styrke som må knuses en gang for alle, uansett om det er i hendene på Hitler eller en Jesuitterprest".


Syke tyskere

Bildet over er fra en demonstrasjon mot at årsdagen for massedrapet på flere hundre tusen sivile tyskere i Dresden gjennomført av de jødeallierte Jew$A(USA) og JewK(UK). Teksten på de mentalt syke tyskerne i aksjonskommando-Antifa lyder slik: "Alt det gode kommer ovenfra". Du skal være bra syk og mentalt mishandlet for å si det om massedrap på eget folk. Enda sykere er det at de hyller dem som sto bak hatet og ondskapen ved å holde opp et jødisk flagg. Vi har den samme tendensen blant selvhatende norske antihvite rasister i og utenfor massemedia.

Holocaust i Dresden

Så mange døde i Dresden at utgravingene foregikk langt ut i 1946. Bildet over er fra en bunker som graves ut i april 1946 - et år etter at tyskerne la ned våpnene. Artikkelen drøfter antallet som ble myrdet i de jødealliertes teppebombing den 13. og 14. februar 1945.

Rendyrket hat og ondskap

-lå bak den jødeallierte teppebombingen av sivile mål i Tyskland under den andre verdenskrig. Sentralt i den politiske strategien sto jøden Morgenthau sin plan for å utslette det tyske folk og Churchill's nære rådgiver jøden Lindemann som ivret for teppebombing av sivile mål. Særlig arbeidebefolkningen i byene. Og slik ble det. Bildet er av Lindemann.


Dresden 1945 - Crossman forteller

Det døde flere personer under èn natts bombing av Dresden enn i England under hele den annen verdenskrig.

Det mest tragiske er at de døde var sivile. Flyktninger, gamle og uføre, kvinner og barn utgjorde majoriteten av ofrene i Dresden. Alt iscenesatt av vestmaktene for å imponere Stalin og for å finne ut hvor stor skade man kunne gjøre dersom man slapp nok bomber til å skape en "ildstorm" som slukte en hel by.

At Dresden var så og si helt uten militær betydning og at jagerfly meiet ned overlevende sivilister med maskingevær gjør det hele ubeskrivelig barbarisk. Briten R.H.S.Crossman, som selv kjempet på britisk side under krigen, redegjør her for grusomhetene og forteller hvordan myndighetene har holdt historien skjult for å bevare sitt "gode" navn og rykte.

Overgrepene mot Europas folk må frem i lyset!


Dresden var et ekte holocaust

Jødiske grupper i Tyskland raser etter at en tysk domstol bestemte at det ikke kan anses som rasisme å kalle folkemordet på tyskerne i Dresden i 1945 for et holocaust.

I Tyskland er det ekstremt lite som skal til før man blir dømt for "kriminelle tanker", det holder f.eks. at man sier noe positivt om Hitler eller er skeptisk til at 6 mill. jøder døde i tyske arbeidsleire. Jødene mente at dette ikke var nok, og at de skulle ha enerett til ordet "holocaust", et ord som skulle brukes utelukkende for å beskrive jødisk lidelse, hvor fantasifull den enn måtte være.

Dersom jødene er så uskyldige og fromme som de selv skal ha det til, hvorfor blir de da rasende når noen minnes andre som har lidd? Får de ikke allerede langt mer oppmerksomhet enn de 40 millioner hvite som døde under jøde-kommunismen og de 7 millioner tyske sivile og krigsfanger som ble drept fra 1945 og utover?

Knus jødisk stormannsgalskap!


Dresden - Verdens største Holocaust

Av alle perverse og lavtstående handlinger ned gjennom historien er Holocaustet på tyske kvinner, barn og eldre som var samlet i Dresden som flyktninger for de allierte massemorderne fra øst sannsynligvis det mest lavstående.

Dresden hadde til vanlig 600.000 innbyggere, men med flyktningene fra øst var innbyggertallet høyst sannsynlig over fordoblet da de allierte morderne brannbombet byen med to formål. Det først var å drepe flest mulig tyske sivile før krigen sluttet og det andre var å imponere Jødekommunistene i Sovjetunionen om at de vestallierte var like flinke mordere som dem.

Orgien i folkemord traff Dresden om kvelden den 13. februar og fortsatte noen timer senere når morderne regnet med at redningsarbeidet var i gang slik at redningmannskapene også kunne slaktes.

Dresden ble utsatt for enda flere teppebombinger utover våren for liksom å gjøre rent bord. Rundt en halv million ble drept i bombingene. Skam over de allierte morderne til evig tid.

Aldri Glemme - Aldri Tilgi!


Europas vakreste slakteri

Selv for politisk korrekte ledere av kosher massemedia er det ikke alltid like lett å holde seg innenfor de fastsatte rammene.

Kåre Valebrokk angir antall døde i verdens største sanne Holocaust til rundt 100.000. Det skal han være forsiktig med fordi han fort kan stemples som Nazi av den grunn. Det riktige tallet ligger atskillig høyere, men det er ikke poenget. Poenget er at de jødeallierte seierherrene satte tallet til lusne 35.000. Revisjonister fengsles i dag uten at TV2 eller andre norske massemedier bryr seg og her avslører altså Valebrokk seg som revisjonist. Gratulerer.

I Sverige har de startet en minneforening for ofrene for det jødiske folkemordet på tyskere spesielt rettet mot de tyske ofrene i Dresden og "Wilhelm Gustloff".

Aldri Glemme - Aldri Tilgi!


Millioner jøder svermet Tyskland mellom 1945 og 1951

Patton lærte respekt for tyskerne og forakt for jødene
Jødene oversvømmet Tyskland etter krigen

General Patton forsøkte å stoppe folkemordet på tyskerne etter krigen, men uten suksess. Jødene som kontrollerte amerikansk finans, politikk og media var altfor sterke. Bildet til venstre er av Patton mens bildet til høyre er av såkalte DP-jøder som svermet i millioner inn over Tyskland fra interneringsleirene de hadde vært i. Jødene ville ikke tilbake til gamle boliger, men profitere på å snylte på tyskerne i ferieleirene de oppholdt seg i i Tyskland inntil de fikk penger, hus og mat i et annet land. Typisk jødisk. Fra interneringsferieleire til DP-ferieleire. Typisk nok er teksten øverst på artikkelen til det høyre bildet: "Kjenner du igjen noen?. Hvorfor blir det spurt om det? Kan ikke jødene selv gjøre rede for seg? Eller vil de ikke tilbake til kalde land som Norge når USA, Palestina, Australia, Argentina med flere lå åpne for dem bare de sutret lenge nok?


Massevoldtekt som alliert strategi i Tyskland

Da den tyske hær kapitulerte startet Voldtektskrigen

Tyskland var Europas mest utviklete og sterke kontinentalmakt. Som en reaksjon på jødenes utbytting av Tyskland i Versailles 1919 og deres overtagelse av nøkkelområder av det tyske samfunn i tiden etter våknet etnisk bevissthet hos det tyske folk og feide jødene ut. Da Tyskland tapte krigen og deres ærerike Wehrmacht la ned våpnene satte de allierte inn en fordrivelses-, voldtekts-, tyveri- og ødeleggelseskampanje verden aldri har sett maken til. Skam over de jødeallierte og dem som hylder deres folkemord på vårt broderfolk i sør. Jøden Ilja Ehrenburg, bilde til høyre med ofre til venstre, hetset til død og voldtekt av alle tyskere.


Jødene bak folkemord, krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten

Vi oppfatter bildet med den internasjonale jøden sittende på en haug med hodeskaller som representativt for hva som skjer med folk som jødene klarer å underlegge seg. I dette tilfellet gjelder det skjebnen til tyskerne i de polske dødsleirene i årene etter den 2. verdenskrig.

Det virkelige Holocaust

Det er riktig at det ble myrdet millioner under og spesielt etter den andre verdenskrig. De jødeallierte slaktet flere millioner tyskere etter 8. mai 1945.


Tyskere vil rettferdighet fra Polen,

- men det skal ikke bli lett å oppnå. Den moderne poslke stat er et produkt av landtyveri i stor målestokk av tysk land. Parallelt med landtyveriet utøvde polakkene et folkemord på den tyske befolkningen i områdene. Millioner ble fordrevet og hundretusener ble drept. Mange av dem i jødestyrte dødleire etter den andre verdenskrig.

Myrdete tyskere

Som en følge av den ninternasjonale jødedommens diktat i Versailles 1919 og oppfølgingen med en hatkampanje mot det tyske folk ble tyskere terrorisert, jaget, voldtatt og myrdet. Til slutt måtte Tyskland gripe inn mot overgrepene og da fikk jødene sin krig. Den krigen er ennå ikke over og Tyskland er fortsatt offer for jødenes hatkampanjer.

Massegrav fra Holocaust

Holocaust er navnet vi bruker om nedslaktingen av tyskere og deres allierte under og etter den andre verdenskrig. Millioner ble drevet på flukt - millioner av dem døde. Dette er bare et lite fysisk bevis på verdenshistoriens største forbrytelse mot menneskeheten. Husk at tyskerne var og er av Mann's ætt.


Folkemordet på tyskerne

Jødene Eisenhower og Morgenthau samarbeidet om å utrydde det tyske folket ved å nekte landbruksdrift og sørge for at kun sulterasjoner ble utdelt.

Morgenthau ønsket for øvrig sterilisering av alle tyske menn for å bli kvitt det tyske folket én gang for alle. Slik gikk det heldigvis ikke. Det som imidlertid skjedde var at over syv millioner tyskere ble sultet i hjel, mange i innhegnede områder, dødsleire om du vil. Rart at ikke tyskerne gjorde det samme hvis de ville utrydde jøder, men den skrønen står uansett for fall.

At flere uskyldige tyskere ble drept enn selv de mest absurde tallene til "HoloCa$hprofetene" vedrørende jødene burde jo vekke interesse, men hvite tyskere er jo ikke "Guds utvalgte folk" slik jødene omtaler seg selv. Bildet viser tre tyske barn fra Danzig i 1945. Alder 8-12 år.

Aldri glemme - aldri tilgi!


Wilhelm Gustloff - verdens største skipskatastrofe

Du har garantert hørt om forliset til Titanic, men jeg tviler på at du har hørt stort om verdens største skipskatastrofe; senkingen av "Wilhelm Gustloff".

Da de allierte morderbandene erobret tysk territorium i slutten av den andre verdenskrig satte de i gang en fordrivelse slik det gamle testamentet foreskriver. Tyskerne satset alt på å holde folkemorderne på avstand lenge nok til at de fikk evakuert sivilbefolkningen fra Øst-Preussen.

Over 2 millioner ble reddet sjøveien mens nærmere 30.000 døde under senkingen av fluktskipene. Med "Wilhelm Gustloff" gikk 9.343 liv tapt.

På tide med et moralsk oppgjør med folkemorderne!


Dokumente Polnischer Grausamkeiten

Overskriften er tittel på en bok med undertittel "Verbrechen an Deutschen 1919-1939 nach amtlichen Quellen". Oversettelsen blir slik: "Dokumente over polske grusomheter mot tyskere i tiden 1919-1939 i henhold til offentlige kilder".

På skolen lærer du at Hitler og Tyskland var grepet av krigsvanvidd og ville ha verdensherredømme. Sannheten er at dette er tull og tøys. Tyskland med Adolf Hitler prøvde av alle krefter å hindre en ny storkrig samtidig som han arbeidet for å oppheve de følgende av Versailles-diktatet som forøvrig var og er folkerettsstridig og rettslig ugyldig.

I landene rundt Tyskland som hadde stjålet tysk land og befolkning var det null vilje til samarbeide og kompromiss etter at Tyskland hadde tatt tilbake Østerrike, Ruhr-området og Saarland. Det siste etter folkeavstemming med 99% for Tyskland.

Polen provoserte fram krigen med sine grusomheter!

Bromberg Blodsøndag

I Tyskland stod jøde-kommunistene klare til å ta makten, men Hitler kom dem i forkjøpet i 1933. Foran han og det tyske folk i fellesskap lå det en enorm oppgave: Gjenforene Tyskland etter det folkerettsstridige diktatet fra Versailles i 1919.

Tyskland ble der fratatt store landområder med en tysk befolkning på mange millioner. Både i Sudetenland i Tsjekkoslovakia og i de tyske områdene okkupert av Polen ble tyskerne fordrevet og massakrert i stor målestokk. Da England garanterte for Polen i mars 1939 kunne konflikten kun løses med væpnet makt.

Tyskland invaderte Polen 1. september 1939 og den 3. svarte polakkene med blodbadet i Bromberg hvor rundt 5.000 sivile tyskere ble slaktet ned.

Tyskland kjempet en rettferdig krig!


Sivile tyskere - levende fakler

Linken viser til en meget kort, men allikevel illustrerende artikkel. Den forteller om hvordan tyske sivile, som kvinnen på bildet, ble hengt i lyktestolper, dynket i bensin og satt i flammer i forbindelse med jødenes seier over Tyskland i 1945.

Noen tyskere ble også slaktet etter jødisk skikk, kosherslakt. Denne slakten har tsjekkiske myndigheter aldri nevnt eller bedt om unnskyldning for. Tyske liv er tross alt ikke mye verd i en verden med "jødedilla"; ikke et norsk liv heller for den saks skyld.

Totalt ble ca. 7 millioner tyske sivilister og krigsfanger drept under invasjonen av det tredje riket. Ca. 15 millioner tyskere ble fordrevet fra sine land. Det er historiens største massefordrivelse og den blir ikke nevnt med et ord.

Vigrid taler der andre ikke tør!


Tyskere massakrert i Tsjekkia i 1945

Selv en Kosher mediebedrift som BBC letter etterhvert litt på sløret og lar oss få et glimt av en historie som du ikke lærer om i norske skoler. Denne gangen dreier det seg om et av de mange massemord og fordrivelser av tyske kvinner, barn, ungdom og gamle fra Tsjekkia under de verste voldsutskeielser etterat krigen var slutt i 1945.

Over 3 millioner ble fordrevet og hundretusener ble voldtatt, drept eller bortført som slaver til andre land.

BBC sin artikkel er som ventet full av giftig omtale av tyskerne, men dog; de innrømmer at det skjedde og gir dermed påny Vigrid god støtte i vår kamp for å skifte ut krigspropagandaen med sann historie. Bli med Vigrid i den videre kampen mot folkemord og for toleranse og rettferd for alle. Også oss.

Med Odin til kamp for toleranse, rettferd, frihet og fred!


Crimes and Mercies - fakta om tyskernes lidelser

Den kanadiske historikeren James Bacque har skrevet boken "Crimes and Mercies". I denne boken redegjør han for de ekstreme lidelsene det tyske folket ble påført i perioden 1944-1950.

Bacque oppsummerer dødstallene for tyske krigsfanger, tyske sivile som ble drept med overlegg etter at krigen var over og dødstallene hos de 16 millioner tyskere som ble forvist fra områder okkupert av fiendtlige makter etter krigen. Dødstallene viser at totalt ble mellom 9,3 og 13,7 MILLIONER tyskere slaktet med overlegg.

Ikke rart at de allierte diktet opp løgnhistorier om tyske arbeidsleire for å dekke over slike forbrytelser. De hadde jo selv begått de største overgrepene i menneskets historie og måtte avlede oppmerksomheten bort fra dette.

Det er jødene, ikke tyskerne, som trenger å ta et oppgjør med historien!


De alliertes grusomme overgrep

Denne artikkelen ble først utgitt i 1946 og omhandler de uhyrlige overgrepene mot tysk sivilbefolkning.

Vi får høre om hvordan tyske kvinner i alderen 8-70 år ble voldtatt daglig av "demokratiske anti-nazister". De allierte sørget for at tyskerne fikk rasjoner så små at utallige sultet i hjel. Ville man ha nok mat til å overleve (eller andre nødvendigheter) måtte kvinnene selge kroppene sine for brødsmuler (bokstavelig talt).

Artikkelen har også en lang innledning som viser det religiøse hatet jødedommen har mot alt og alle; et hat som gjorde det mulig for dem å voldta, torturere og massakrere over 50 millioner hvite sivile i perioden 1917-1950. Bildet viser en liten jente som ble voldtatt til blods og drept i Øst-Preussen som Russland og Polen stjal og delte mellom seg i 1945.

Hvite er ofrene, jødene overgriperne; ikke omvendt!


De allierte myrdet millioner av tyskere

Bildet til høyre: En britisk sykepleier hjelper 3 flyktningbarn som ble utvist fra et barnehjem i Danzig, nytt navn Gdansk. Gutten til venstre, 9 år gammel veide 20 kg og er for svak til å kunne stå. Gutten i midten, 12 år gammel veide kun 23 kg og hans 8 år gamle søster til høyre, veide 18 kg. Dette bildet ble publisert for første gang i Time magazine den 12. november 1945.

Bildet til venstre er fra et sykehus i berlin. Babyen til høyre er i ferd med å dø.

Dette var de allierte seierherrenes plan for Tyskland: Folkemord er det rette ordet. Og verre enda; norske styrker deltok som vaktmannskaper for å holde tyskerne nede så de ikke reiste seg til motstand mot massedrapene på dem. En skamplett i Norges historie.

Jødestyrt folkemord i Tyskland!

Den internasjonale jødedommens totale kontroll med regimer og media i alle vestlige land gjør at du fores med propaganda for å fremme jødiske mål. Sannhet er noe annet og noe av den finner på nettsider som denne.

For eksempel tviler jeg på at du har lært at de allierte erobrerne deltok både aktivt og passivt i folkemordet på Sudetentyskerne. Rundt tre(3) millioner ble fordrevet. Av dem ble nærmere 500.000 (en halv million) drept.

For den som leser tysk er den vel verdt å undersøke. Og kan du ikke tysk så lær deg det. Det er verdt strevet.

La sann historie erstatte seierherrenes løgner!


Amerikansk dødsleir for kvinnelige tyske krigsfanger

Etter at krigen var slutt samlet amerikanerne tyske krigsfanger i enorme åpne leirer og tok fra dem status som krigsfanger. Dermed var de utenfor enhver lovgiving og Røde Kors oppfølging. Amerikanerne sulteforet dem og drepte på denne måten mellom 1 og 1,5 millioner tyske krigsfanger. Bildet over er fra en dødsleir for kvinner ved Regensburg.

Aldri Glemme - Aldri Tilgi!


Eisenhowers dødsleire - en vitneberetning
Gripende historie om Eisenhowers dødsleire

Amerikanerne tok over 5 millioner tyske soldater til fange i sluttfasen av den andre verdenskrig. Av dem myrdet de over en million gjennom utsulting, sykdom og fysisk vold. Jødeætlingen Eisenhower var den som på vegne av den zionistiske maktklikken i Jew$A gjennomførte massemordene. Han var rette mann fordi han var av jødisk ætt og hatet derfor alt som var tysk.

Dette Holocaustet på forsvarsløse tyske krigsfanger er enestående i historien og en skamplett for hele den vestlige verden. Noe moral bør man i de kretser ikke snakke for høyt om.

Den moralske og rettferdige siden var det Tyskland som sto for. Der ble alle fanger fra land som hadde ratifisert Geneve- og den Haag-konvensjonene behandlet korrekt og hadde det tryggere og bedre enn tyskere flest. All ære til tyskerne - all forakt og vanære rammer zionistene. Flaut for Norge også som sendte ned Tysklandsbrigaden for å hjelpe til med krigsforbrytelsene, tyveriene og utsultingen av vårt tyske broderfolk.

Tyskland kjempet rettferdighetens og frihetens sak mot Zionismens og Kommunismens ondskap og massemord!

Som de fleste vet styrer jødene den vestlige verden som sitt eget lille leketøy og har det gjort det lenge.

En av de jødene som ble styrt og plassert i toppen av den vestallierte krigsmaskinen som utførte Holocaustet på Tyskland og deres allierte under den andre verdenskrig var general Dwight David Eisenhower. Det forklarer for oss hvorfor han hatet tyskerne så inderlig og sto bak de vestallierte dødsleirene i Tyskland etter krigens slutt hvor så mange som 1,5 millioner skal være drept ved hjelp av sult, sykdomsepidemier, overarbeide og vold.

Bak jøden Eisenhower sto den ukronte amerikanske keiser, som han faktisk ble kalt, jøden Bernhard Baruch. Han sto også bak Winston Churchill. Som Mel Gibson sa for litt siden: "Jødene står bak verdens kriger".

Stopp jødenes folkemord!

Du har sikkert hørt om de tyske arbeidsleirene under den annen verdenskrig, men har du hørt om Eisenhowers dødsleire?

Etter at Tyskland ble nedkjempet av jødene i Sovjet og i USA bestemte jøden Eisenhower, som kommanderte de amerikanske styrkene, at så mange tyskere som mulig skulle drepes. Dette er den personlige historien til en vakt som forteller om grusomhetene utført mot tyske sivile og krigsfanger.

Soldaten skriver om hvordan kvinner ble voldtatt og skutt, om hvordan fangene måtte sover under åpen himmel gjerdet inn av piggtråd og at det var forbudt å gi fangene mat og medisiner selv om amerikanerne hadde begge deler i overflod. Dette "glemte" min historielærer å fortelle meg.

Hvite led mest under begge verdenskriger, nå må vi ta Europa tilbake!

Denne artikkelen forteller på gripende vis og med et muntlig språk om de utrolige lidelsene amerikanerne påførte tyskere som ble tatt til fange under siste verdenskrig.

Vitner, overlevende og en engasjert forfatter tar oss med til de kalde, våte jordene, inngjerdet av piggtråd, som utgjorde det siste hjemmet til over 1,7 millioner tyskere. De fleste veide mindre enn 45 kg der de sultet i hjel i en dam av leire, avføring og urin.

Amerikanerne hadde store overskuddslagre med mat, men det var strengt forbudt å fóre fangene. De skulle jo drepes, ikke mates. Eisenhowers bevisste politikk gikk altså ut på å myrde så mange tyskere som mulig. Hans drøm var en verden uten tyskere. Jødisk rasehat på sitt mest groteske med andre ord.

Vigrid gir deg Sannhet - Skolen gir deg jødisk propaganda!


Danskene myrdet tusenvis av tyske spebarn

Tyskerne utøvet en mild okkupasjon i Danmark under den andre verdenskrig i samarbeide med den lovlige danske regjering, storting og kongehus. Noe dansk terrorisme foregikk, men ikke mye. For å vise seg overfor de jødeallierte da krigen tok slutt myrdet danskene rundt 10.000 tyske barn som hadde søkt tilflukt i Danmark fra den jødeallierte drapsmaskinen som veltet over Europa. En skamplett danskene må rydde opp i.

10.000 tyske småbarn myrdet av danskene

Danskene averterer landet sitt med slagordet "Det er dejligt at være norsk i Danmark". Ta deg tid før du drar til Danmark neste gang å finne ut hvor de danske kirkegårdene og dødsleirene var hvor tyskerne ble drept i tusenvis som flyktninger etter krigen i 1944-46. Danskenes mangel på motstand under krigen gjorde at da freden kom og tyskerne ikke kunne forsvare seg så kom det danske motet fram og de tyske barna ble drept. Danmark bør rydde opp i dette mørke kapittelet som vanærer landet som nasjon.


Danmarks folkemord på tyskere

For å få drept flest mulig tyskere og ødelegge Europas fremtid totalt vedtok de allierte jødelakeiene og massemorderne at Tyskland måtte overgi seg betingelsesløst. Det nektet Tyskland som på den tiden prøvde å få til en forhandlet fred og resultatet kjenner vi.

I ekte talmudsk ånd startet nedslaktingen av sivile tyskere over hele Europa idet den tyske Wehrmacht la ned våpnene i mai 1945. Tyskerne ble voldtatt og drept og fordrevet i millioner. Og det stoppet ikke når de var fordrevet heller. Mange tusen flyktet til nabolandet Danmark som hadde vært forskånet fra krigens grusomheter og nydt godt under et vennlig tysk styre. De kunne like godt ha blitt i Tyskland.

I Danmark startet et kynisk og iskaldt folkemord på de tyske flyktningene. Ikke som i Øst-Europa hvor de ble brutalt myrdet og mishandlet, men planmessig og sadistisk. Drikkevannet ble forurenset, mat holdt tilbake og etterhvert som de tyske flyktningene ble syke ble de nektet medisiner og legehjelp. Et feigt folkemord som tok livet av titusener, hvorav mange barn og spebarn.

Tenk på det neste gang du er i Danmark og oppsøk en av dødsleirene og se for deg selv. Jeg har gjort det og tatt bildene du ser av gravstedene i den nederste linken. Det var høyere dødelighet for tyske barn i de danske dødsleirene enn det var av jødiske barn i Auschwitz. Tviler du? Sjekk for deg selv.

Danskene utførte folkemord i dødsleire!


MI5 med dødstorturleir i Bad Nennhof

Britene torturerte tyske fanger systematisk til døde etter krigen
MI5 forsvarer seg

Dette er to artige artikler som lar oss se et konkret tilfelle fra to forskjellige sider. Den øverste linken er også fra britisk kilde så egentlig blir det fra en og en halv side. Vi har også tilsvarende fra tysk siden under krigen hvor enkelte leirsjefer og vakter ble stilt for SS-rett og henrettet eller straffet på annen måte for mishandling eller andre overtredelser. Den nederste linken er det som gjør historien så interessant i seg selv og kan brukes direkte overført til tyske forhold; Det være seg Gestapo, SS eller hva som helst annet.


Allierte som slavedrivere

De internasjonale avtalene som regulerer krigføring sier klart i fra at når fiendtlighetene er over skal krigsfanger øyeblikkelig settes fri. Tyskerne fulgte krigens lover til punkt og prikke blandt annet i Norge hvor alle krigsfanger ble satt fri da Norge kapitulerte 10. juni 1940 og krigen var over for Norges del. De jødeallierte gjorde det motsatte. Den spanske historikeren Bochaca skrev en bok om de alliertes slaveri og massemord på tyske krigsfanger etter mai 1945 og deres skjebne.


Krigsbilder holdt hemmelig i 60 år

Bildet til venstre er fra kommunistenes folkemord på befolkningen i Øst-Preussen mens bildet til høyre er to finske barn som kommunistene myrdet i det finske Karelen i 1944.

Som en drapsmaskin veltet den kommunistiske arméen, som var bygget opp av jøden Leon Trotsky i beste Mosebok-ånd, som en myrdende og skjendende bande innover Finland og Tyskland. Alliert med det jødestyrte Jew$A og JewK klemte den jødiske knipetangen det nordiske Europa sammen i et folkemord som bare er overgått av kommunistenes folkemord i Russland og de andre hvite Sovjetstatene.

Det er en skam at ikke resten av de nordiske folk stilte opp på samme side som Finland, Tyskland og deres allierte og knuste kommunismen og dens morderbander.

Jødestyrt Kommunisme = Folkemord!


Tysklandsbrigaden - "Leietropper" til Folkemord

Tiden etter den andre verdenskrig var preget av at den mest brutale og folkemordene allianse som verden noengang har sett vant krigen.

Tysklands rettferdige kamp for å rette opp uretten de ble påført ved Versailles-diktatet ble av de allierte, England først og fremst, først utvidet til en stor europeisk krig og deretter til en verdenskrig. Det jødedominerte bolsjeviksystemet i Sovjetunionen gikk sammen med de jødisk dominerte vestlige kapitalistmakter og knuste det sentrale Europa.

Og dermed Europa's evne til å hevde seg i fremtidig konkurranse om makt og velstand for de europeiske folk. Norges bidrag til undertrykkingen av Tyskland heter Tysklandsbrigaden.

Et fritt Norge krever et fritt og sterkt Europa!


M/S Theklas himmelferd

Da den norske hær kapitulerte overfor tyskerne i juni 1940 ble de menige norske soldatene sluppet fri og fikk dra hjem og fortsette sitt sivile liv uten problemer.

Offiserene fikk valget mellom å gå i krigsfangenskap eller avgi en skriftlig æreserklæring om at de ikke ville gå til kamp mot den tyske okkupasjonsmakten. De fleste valgte det siste og de av dem som brøt æresordet ble ansett som æresløse av tyskerne.

Da krigen endelig var over fikk nok ikke tyske soldater samme generøse tilbudet. De ble drevet til ulovlig minerydding og misbrukt på det groveste i forhold til all lov og rett som gjelder krigsfanger etter kampslutt. Denne boken gir innblikk i en lite kjent ulykke og kaster lys over Norges ulovlige atferd.

Tid for et rettferdig krigsoppgjør!


Tyske soldater brukt som mineryddere

Da våpnene tiet i mai 1945 skulle alle krigsfanger snarest slippes fri og vende tilbake til det landet de kom fra. Slik sier de lovene som regulerer krigen det.

Det skjedde i Norge da Norge kapitulerte i juni 1940. Fordi Norge da ikke lenger var i krig ble samtlige offiserer og menige sluppet fri og vendte tilbake til sivil tjeneste. Offiserene kunne velge mellom å signere en avtale hvor de ga sitt æresord på ikke å gripe til våpen igjen mot Tyskland så lenge Tyskland var i krig mot de jødeallierte. Noen offiserer brøt det løftet og mistet dermed all ære. Tyskerne foraktet dem dypt. De fleste offiserene som gikk i krig igjen gjorde det med Tyskland for å redde Verden fra den jødestyrte bolsjevismen.

De jødeallierte fulgte ikke loven og misbrukte de tyske krigsfangene på det groveste. Mot det tyske militærets protester. Og folkemordet på tyskerne fortsatte i mange år etter.

Norge var delaktig i folkemord på det tyske folk!


Britene torturerte krigsfanger
Demokratiene i aksjon

Da våpnene tiet og kruttrøyken la seg etter den andre verdenskrig begynte en systematisk slakting av tyskere, deling av selve landet, fordrivelse av dem som bodde der og stjeling av industrianlegg. Tyskerne fikk ikke lov til engang å produsere kunstgjødsel.

Tyske soldater som satt i fangeskap ble torturert, mishandlet og sultet ihjel. Millioner ble brukt som slaver og flere millioner døde. I selve Tyskland ble sivilbefolkningen systematisk sultet ihjel, spesielt i den amerikanske sektoren under ledelse av jødeætlingen Eisenhower. Et vitne om det er den tyske stifteren av "Hvite Busser til Auschwitz", Helga Arntzen. Hennes mor måtte flykte fra amerikansk til sovjetisk sektor for ikke å sulte ihjel.

Så når det nå nevnes som en nyhet eller et unntak fra regelen at tyskere ble mishandlet til døde lenge etter krigen er dette desinformasjon. Det var regelen snarere enn unntaket. I alle land.

Tyskerne var ærerike i forhold til de jødeallierte!


Britene hadde torturleir

Kosher media må man jo bare le av og undre seg over. 60 år etter folkemord, nedslakting og fordrivelse av millioner og atter millioner av tyskere så later altså norsk media som at det er en overraskende nyhet at de allierte torturerte og myrdet tyskere etter krigen?!

Utrolig og beviser at kunnskap om fakta er ikke-eksisterende eller at kravet om politisk korrekthet er så totalt at de må late som de ikke kjenner den faktiske historien. Mellom 1945 ble Tyskland frastjålet en tredjedel av landområdet sitt, rundt 17 millioner tyskere ble fordrevet, rundt en og en halv million tyske soldater ble sultet ihjel av amerikanerne i de gigantiske Rhin-leirene.

Millioner måtte abortere svangerskap på grunn av sult og atter utallige døde i gatene av sykdom og sult mens industrien ble nedlagt eller demontert og bragt til de allierte landene. Nøyaktig slik jødene hadde planlagt.

Vigrid gir deg historiske fakta - ikke jødeløgner!


Justismord - Otto Hoppe

Otto Hoppe ble i 1950 dømt til 15 års fengsel. Hele 13 vitner leverte sterke historier om drap og mishandling utført av Hoppe i arbeidsleiren Buchenwald.

I ettertid viste det seg imidlertid at historiene var fabrikerte og at de 13 innsatte hadde brukt domstolen for å få personlig hevn på en uskyldig mann de hadde lagt for hat. Dette ble avslørt når man fant ut at enkelte av "ofrene" hadde dødd flere tiår før Hitler overhodet kom til makten. Ytterligere undersøkelser avslørte da at hele dommen fra ende til annen var bygd på løgner.

Harde bevis? Nei, det kreves bare i upolitiske saker. HoloCa$h er en politisk religion. Bare hedenske kjettere våger å be om bevis.

Frihet til politisk forfulgte nasjonalister!


Nederlenderne myrdet tyskere etter krigen

i alle europeiske land gikk det sport i å myrde flest mulig tyskere etter at våpnene tiet i mai 1945. Til og med i Norge hvor man ville sende 9.000 såkalte tyskerunger til Australia som annet kjøtt.

I Danmark myrdet de tusener av tyske barn med bedervet mat og vann. I Norge og Nederland drepte de flere hundre tyske krigsfanger med minerydding uten tilstrekkelig utstyr. Rent mord.

Tyskerne var den eneste siviliserte makt under den 2 verdenskrig. Bildet til høyre en verveplakat for Waffen-SS i Nederland hvor 50.000 soldater deltok i den europeiske forsvarskampen mot jødedommen på Østfronten. Til høyre noen av dem på Volkhov-fronten 1942/43.

Waffen-SS er europeiske heltesoldater!