.:Vigrid Forsiden:.

Goldstone trekker Gaza-rapporten

Selv om fosforvåpen er forbudt satte zionistene dem inn mot den palestinske sivilbefolkningen med grusomme resultater. Teksten på fosfor-raketten bak på finnene lyder: "Fra Gud's utvalgte". Jødene innbilder seg at de er Gud's utvalgte, men vi tror mere på Jesus der: "Dere er av Djevelen deres far....".

Den sørafrikanske toppjuristen og dommeren, Richard Goldstone, som opprettet krigsforbryterdomstolen i den Haag er av jødisk herkomst. Det gjør han svært anvendelig som en brikke på det internasjonale sjakkbrettet for de jødiske interessene som styrer verden. Med en slik person bak rattet er vi garantert at zionistenes interesser blir prioritert. Desto mere oppmerksomhet ble det da han, som leder av FN's komite for å granske påstandene om at Israel bevisst hadde rammet sivile kvinner og barn under Israel's slakting i Gaza i 2008/9, konkluderte rapporten med at, joda, Israel hadde bevisst ført krig mot sivile kvinner og barn.

Jødene satte inn presset sitt som vanlig og Goldstone måtte til slutt gi seg og har tatt avstand fra rapporten og dens konklusjoner. Over er bilde av Goldstone montert inn i et bilde av jødenes krigføring mot sivilbefolkningen i Gaza.

Dette har det internasjonale samfunnet reagert kraftig på og laget mange satiretegninger over temaet. På tegningen over spidder jødiske Netanyahu dommer Goldstone i ryggen.

På tegningen over maler jødene jødestjerne på brillene til Goldstone.

Her serverer en smilende Netanyahu et glass vann til Goldstone som er tvunget av jødene til å svelge rapporten sin.

Siden araberne skriver fra høyre mot venstre er det høyre bildet det første vi må se på: Teksten oppe på bildet sier "Da" mens den jødiske soldaten sier "Nei til Goldstone-rapporten". Bildet nr 2, til venstre er tekstet med "Nå" og Goldstone sier "Nei til Goldstone-rapporten".

Denne spiller på navnet til dommer Goldstone.

Denne spiller også på navnet til dommer Goldstone som er tvunget til å skjule de sivile ofrene Israel bevisst slaktet.

Her er Goldstone tvunget til å viske vekk teksten i rapporten med tungen sin. Teksten skal være: "Goldstonerapporten. Israelske krigsforbrytelser i Gaza".

Her skvises Goldstone av en jødisk makthånd.

Dommer Goldstone tvinges til å hvitmale den israelske ulvens blodbestenkte tenner.

Goldstone sin nese har vokst som Pinokkios mens den jødiske soldaten vasker blod av hendene sine. På papiret står: "Goldstonerapporten".

Her klipper en jøde av tungen til Goldstone for å gjøre han taus.