.:Vigrid Forsiden:.

Perser vs Jøde: Kaveh Kholardi vs Ervin Kohn - "Fuck Jøder!"
19. juni 2018

Persisk/norsk Rapper med fromt ønske til Jødene

Til min store glede kjører min nye yndlings-nettavis, Resett, nazifeeden til NTB (Nazistisk Trolle-Byrå) slik at jeg kan følge med på hva som skjer her i verden med en nazistisk skru. Denne gangen dreier det seg om en persisk/ iransk/ norsk rapper som typisk for sin kunstnerkategori provoserer makteliten i landene de bor i. Denne gangen har tydeligvis rapperen Kholardi latt munnen sin renne over med hva hans persiske hjerte er fullt av: Motvilje mot jøder sånn rent generelt sett.

Og det forstår jeg, Tore W. Tvedt, svært godt. Jeg synes faktisk han uttrykte seg forbausende mildt med beskjedne "Fuck Jøder!" og at han kunne tatt atskillig hardere i. Det er det god grunn til. Vil vi ha Ytringsfrihet her i landet må vi tillate oss å ytre oss slik vi mener vi har dekning for å gjøre og kan forsvare med grei og logisk og historisk argumentasjon.

Så der står Kholardi på trygg grunn. Det burde ikke være noe problem med å forsvare uttrykket "Fuck Jøder!" i dagens situasjon hvor de israelske jødene masseslakter uvæpnet palestinsk ungdom som demonstrerer mot den nazistiske jødestaten Israel's okkupasjon av landet deres. Den samme nazistaten (Israel) hisser dessuten til det full krig og ny nedslakting av det folket Kohlardi bærer genene til, (det persiske). Så om noen har grunn til å bli så forbanna at munnen renner over med det hjertet er fullt av er det Kholardi. Han har min fulle forståelse og støtte. Jeg sier selv med glede "Fuck Anglonazier og Ukronazier!" siden de driver folkemord på Novorussere i Donbass. Jeg sier gjerne også "Fuck NAZI-Alliansen!" (NATO) for deres angrepskrig mot Russland.

Jeg sier også "Fuck den jødiske HoloCa$h-industrien!" som jødene over driver hele verden til egen inntekt og egen immunitet mot anhver kritikk av jødisk virksomhet og Israels forbrytelser.

Og hvor mye bedre personlig grunn har ikke en perser til å være forbanna på jødene som skryter av folkemordet på den ariske/ persiske adelen i Persia for ca. 2.500 år siden. De har sin egen lystige fest under navnet Purim-fest hvor de synger og danser i lystig minne om de 80.000 slaktede adelsfolkene og deres familier. Bare det burde være nok for alle anstendige mennesker til å si "Fuck Jøder!", men det er vi for dannet til å gjøre. Derfor sier vi det ikke.

Og ikke bare det. Her i Norge har jødene så stor makt at de har laget og fått innført i barnehager og småskoler et eget skryteverk om dette motbydelige folkemordet på perseradelen. Det gjorde meg så forbanna at å si Fuck Jøder!" ville være alt for svakt og dessuten treffe utenfor målet. Jeg valgte i stedet å sende en dokumenterende mail til landets barnehager med informasjon om den jødiske folkemord- og faanskaps-propagandaen. Ja, for faanskap er det når en ekstrem maktgruppe bruker makten sin til å hjernevaske barnehagebarn om egne folkemord.

Ordet "Fuck" er dessuten så mye brukt overalt i samfunnet og ikke minst i filmene fra det jødiske Hollywood at det er for utvannet til å ha injurierende kraft. Da er det bedre å belyse de jødiske maktovergrepene som svindelaffæren HoloCa$h, om jødenes ødeleggende rolle i Europa gjennom tidene (de ble i tur og orden utvist fra omtrent samtlige europeiske land), om jødenes rolle i ødeleggelsen av dagens Europa, med George Soros som eksempel. Og så videre.

Så min oppfordring til rapperen Kaveh Kholardi og dere som er enige med han: Påpek jødenes og Israel's misgjerninger, maktmisbruk og svindelaffærer i stedet for bare å forbanne dem! Med HoloCa$h-industrien som det sentrale.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)