.:Vigrid Forsiden:.

Top Dog

Med Chuck Norris er vi rimelig klar over hva som venter; Enten anti-hvitt rasehat internt i Jew$A eller nedslakting av zionistenes fiender utenlands. Siden denne filmen er fra California er det klart at her er det anti-hvitt det går i.

Filmen har ikke engang startet ordentlig før det kjøres igang med kopien av avisoverskriften: "Skinheads angriper Rabbi i en park". Hehe, rulletekstene var ikke ferdige engang, så her var det travelt med å starte det anti-hvite hatet.

Chuck Norris gjør mye ut av påstanden om at han er halvt indiansk, hvilket selvsagt er mulig. Sikkert er det derimot ikke for det kan også være en unnskyldning for alt det anti-hvite rasehatet han er med på å bygge opp i filmene han deltar i.

Det neste som møter blikket er to hvite som løper unna en voldsom serie med eksplosjoner. Inne i bilen folder "gammer'n" ut avisen og viser hva vi har i vente: "Massemøte om raseintegrering i San Diego".

San Diego er en millionby i det sørlige California som for tiden er under invasjon av meztisos fra Mexico som vil gjenerobre hele det sørvestlige USA og kalle den nye staten for Aztlan.

På eksplosjonsstedet får vi se de to hvite mennene som kom løpende ut foran eksplosjonen samtidig som politiradioen melder at en radikal hvit "supremacist"-gruppe har påtatt seg ansvaret for bomben. En ting er klart: Du behøver ikke tenke selv, du får det inngitt med små skjeer og mange gjentagelser.

De to hvite rasistene går fra åstedet direkte ombord i en liten frakteskute og blir skygget av "gammer'n" med hunden. Ingen overraskelse når han finner hauger av våpen og masse C4-sprengstoff med russisk tekst på pakningene. Se der fikk vi de fæle russerne dratt inn i det. Jødene hater Russland.

De stygge hvite rasistene overrasker han og skyter både han og hunden. Hunden overlever for den er jo hovedperson i filmen. Og der kommer Norris inn i bildet. Den anti-hvite hateren av en halvblodsindianer.

Neste episode er om de to hvite som kjører bil og sikter på noen mexicanske invadører som kalles "wetbacks" mens de kommer med rasistisk hån av dem. De får selvsagt sitt velfortjente ved den etterfølgende politijakten. Tafatte hvite tufser. Politiet finner svært beleilig et brent forografi av en synagoge i hanskerommet.

Eller hva sier du om scenen inne på fabrikken med massemøte hvor den hvite lederen taler om å bli kvitt jøder og negre pluss mere av det vanlige hvite rasist-stoffet. Denne propaganda-teknikken kalles "vaksinering" ved å gi deg de hvites argumenter på en tåpelig måte servert av folk du etterpå driter ut og dreper. Jødene i Hollywood er spesialister og du skal være godt kjent med metodene deres for ikke å dras med av det anti-hvite rasehatet deres.

Du finner nøyaktig den samme teknikken igjen i norske skolers materiell og medias fremstilling av hvite argumenter. Ikke tilfeldig. De samme kreftene som styrer filmindustrien styrer media, finans og politikk også. Taleren nevner også at de nå har enorm økonomisk støtte fra andre land og kobler du det sammen med den russiske skriften på C4-pakningene er saken klar.

Med det er jødenes nye krig mot Russland en rettferdig krig. For krig er det selv om de tyngre våpnene ennå ikke er tatt i bruk. Vi blir ikke forbauset når den blonde, blåøyde taleren fra massemøtet senere tiltales med navnet "Otto". Leder med tysk navn og eksplosiver fra Russland. En kjent kombinasjon hvor de jødiske haterne slår to fluer i en smekk.

Denne filmen er fra 1994(1. utgaven) og det forklarer hvorfor Hvit Makt-gruppene omtales som raskt voksende under gjennomgangen hos politiet. Det var de i Jew$A på 1980- og 90-tallet før FBI og andre statlige terrorgrupper infiltrerte dem eller sto bak "sorte operasjoner" de hvite patriotene ble dømt for. Akkurat slik som i Norge.

Merk også at alt de hvite borgerrettsforkjemperne gjør kalles "hatecrime". Alt sammen teknikker i hjernevaskingen Hollywoodjødene er spesialister på. Og som ikke kunne vært mulig å gjennomføre hvis vi hadde hatt en fri og selvstendig presse.

Artig også at Norris skryter av jødenes egen hatgruppe(ADL Anti Defamation League som har stått bak terrorangrep) som dem som skaffet politiet informasjon om den neste tyskeren Koller. Scenen hvor Norris hjelper sin gamle hvithårete mor med å plante i hagen hennes gir en slu bakgrunn for å trekke Hitler inn i det og forfremme de hvite rasistene til nynazister og da blir de jo enda skumlere. At de omtales som gale er bare å vente.

Den gamle damen tipser også Norris om at attentatet vil finne sted dagen etter for da er det Hitlers fødselsdag den 20. april. Slutten er akkurat som ventet og de hvite fremstilles som udugelige og feige tullinger hvem som helst kan og bør plaffe ned.