.:Vigrid Forsiden:.

Fixing the Shadow/Beyond the Law

Det er ingen grunn til å la publikum vente for lenge før budskapet presenteres. Denne gangen er det flere forskjellige deler av det som alle munner ut i en konklusjon: Hvitt er dritt. Og indianere er ok og har kraftfulle åndelige egenskaper som hvite ikke har.

Den korrupte sheriffen er også en rasehater som vår helt setter på plass. Og med det er budskapet egentlig presentert. Men det må raffineres også og de legger inn en gåte det er lett å løse: Hva skjer i kjelleren hvor politimannen kommer ned til den lille gutten(helten som barn)?

Vi vet det vel, men det kan jo være en ny vri på denne detaljen. Vi får se videre så får vi nok fasiten. Hva kommer det av at vi ikke blir forbauset av at den som kommer på besøk til vår helt når han har fått sparken i politiet er en neger? Vi faller heller ikke av stolen når negeren forteller oss at moren til Sheen var en fullblods indianer.

Foreldrene døde tidlig og Sheen ble oppfostret hos en onkel som var politimann. Det begynner å demre. Og det blir bedre. Denne hvite purken vi skal lære å hate på vegne av alle hvite menn og hvite rasistpurker låste Sheen fast i kjelleren med håndjern og mishandlet han i de neste tre årene. Den hvite rasistiske purkejævelen av en rasehater hatet moren til Sheen fordi hun var indianer.

Å som Hollywoodjødene lærer oss å hate hvite menn. Kjenner du hatet bygge seg opp? Hvem kan være så ondskapsfulle mot et lite barn? Jo, det kan hvite menn som er noen rasistiske purkejævler. Lær det slik at du blir en god anti-hvit rasistisk selvhater som går inn i SOS-Rasisme eller andre anti-hvite hatgrupper.

Det er hva filmjødene hjernevasker deg til. Og det funker, tro bare ikke noe annet. Så hvis du forakter de antihvite selvhaterne i SOS-Rasisme så vit at de bare er ofre for verdens mest utspekulerte og dyktige maskin for anti-hvit hatpropaganda.

Et av de triksene filmjødene bruker for å skape forakt for oss hvite er å la drittsekkene stille opp med klare blå øyne. Merk deg øynene til forræderen og tufsen Virgil. Når du gjennom mange filmer har sett det slik så er du hjernevasket til å reagere negativt på blå øyne.

Akkurat slik en hel verden er hjernevasket til å se på blonde damer som billige horer og hvite gutter som fylliker og tufser. Slik skapes hat mot oss. Slik skapes selvhat og selvforakt innad blandt oss hvite og til slutt blir vi slik som folk. Bare les avisene så ser du hvordan det har utviklet seg. Dette kan du takke Hollywoodjødenes anti-hvite hatpropaganda for.

Forakten kan vanskelig bygges sterkere for tøffe hvite motorsykkelgjenger enn når den svære blonde Viking-typen pisser på seg av frykt. Patetisk. Merk også kristenkorset han har i øret. Husk at jødene hater kristendommen også. To fluer i en smekk med den detaljen.

Smart den måten de fikk halvindianeren til å si at han hatet rednecks på også. Redneck er betegnelsen på en vanlig hvit heteroseksuell mann og brukes ofte om stolte hvite fra Sørstatene.

Det eneste som forbauser i denne jødiske hatmøkka er at jeg ikke kan huske å ha sett et hakekorsflagg eller sørstatsflagg, men helt på slutten kom det.

Hehe. Hatefulle anti-hvite jøder i Hollywood klarte ikke å dy seg. Og dessuten ville jo noe av poenget blitt borte for enkelte som har tungt for det.