.:Vigrid Forsiden:.

Falling Down

Vår del av verden dreier seg rundt det man kan kalle "den jødiske akse". I sentrum er jødene og deres interesser og målsettinger. Jødene innehar hovedrollen og alle andre er kun statister som skal tjene jødenes interesser.

For å kunne få et slikt jødestyrt system til å fungere må jødene først skaffe seg kontroll over finansene. Det gjorde de for lenge siden med kuppet i USA i 1913 hvor Federal Reserve ble opprettet av jødiske privatbanker.

Deretter måtte informasjonsindustrien erobres og omgjøres til et samkjørt propagandaapparat for det jødiske Herrefolkets agenda. Det totale gjennombruddet på denne krigsfronten kom rundt 1920 da jødene bygget Hollywood for det formålet.

I dag er det kommet så langt at propagandaen er helt åpenlys uten noen risiko for at en eller annen journalist engang vil prøve å fortelle hva og hvorfor filmer som denne egentlig er laget. Da får de sparken og ingen ny jobb og de vet det så inderlig vel. Altså tier feigingene og lar den jødiske agendaen råde grunnen med utslettelse av oss som folk som uunngåelig resultat.

Jødene er selvsagt klar over religionens betydning og stoler ikke på andre religioner som fort kan vende seg mot jødene slik både kristendom og Islam til tider har gjort det. Nei, det må en ny religion til hvor jødene og bare dem er i sentrum. De prøvde å skape den etter den 1. verdenskrig med å påstå at 6 millioner jøder ble utryddet i Europa, men kontrollen med massemedia var for dårlig så de la prosjektet på is til en bedre anledning. Den kom under den andre verdenskrig og er i dag kjent under navnet HoloCa$h.

HoloCa$h er religionen alle ikke-jøder skal dyrke. Den jødiske lidelse står i sentrum uten konkurrenter. Organisasjoner som "Aktive Fredsreiser" og "Hvite Busser" fungerer som hjernevaskere og misjonærer med sine pilgrimsreiser til de hellige steder som Auschwitz. Katedraler for dyrking skyter opp overalt som en egen vekstindustri som HoloCa$h-senteret på Bygdøy i Oslo.

Nåde den som ikke bøyer seg i støvet. De er kjettere og skal drepes. Det moderne ordet er forresten ikke kjetter, men benekter. Det betyr det samme og straffes knallhardt i de fleste hvite land. Også i Norge gjennom statlig terror.

De jødiske haterne i Hollywood tjener seg selvsagt søkkrike på HoloCa$h-svindelen underveis. Spielberg eier for eksempel Anne Frank-stiftelsen som soper inn millioner. Det er ikke lite de tjener på filmene om HoloCa$h heller. Det er altså mange årsaker til at HoloCa$h-myten holdes vedlike og dyrkes og i denne filmen er den selve kjernen.

Når hovedpersonen kommer inn i bruktforretningen får du en hel pakke i konsentrert form: Tullingen bak disken er en hvit "borgerverner" som hater homser og negre. På bakrommet skal du merke deg hvordan nazieffekter og bildet av Hitler veksler med handlingen som avsluttes med at den hvite nazi-idioten skytes ned som den syke jævelen han er. Det vil si slik de jødiske haterne vil at du skal oppfatte alle hvite som ikke liker homser og negre.

Gled dere over scenen med Zyklon-B-boksen. "Denne er virkelig og tom. Den brukte nazistene til å drepe jøder. Du vet det, ikke sant"? Spill gjerne scenene i bakrommet et par ganger for å få med deg detaljene. Mesterlig filming med en enorm propagandaeffekt. Hatbygging av beste jødiske merke.

Etter dette er resten av filmen tam og jødene har bare lagt inn litt forakt for hvite menn som ektemenn. Et flatt etterspill uten annen interesse enn å slå ihjel litt tid mens du fordøyer det egentlige budskapet: "HoloCa$h er sant og nazier er noen syke jævler som må skytes rett ned".