.:Vigrid Forsiden:.

Antiglobalistisk Høyreside på Facebook - Totalt Idioti
6. oktober 2019 - Tore W. Tvedt

FB : Feigingenes Bok - Antiglobalistisk Anarki og Idioti

Mens den eneste gruppen som jobber profesjonelt og effektivt blant antiglobalistene (SIAN) mønstrer rundt et dusin deltagere på sine informasjonsmøter rundt om i landet samler de antiglobalistiske gruppene på Høyresiden titusener tilhengere inne på FB = Feiging-Boka.

Som eksempel har jeg brukt skjermdump av logo for Folkebevegelsen Norges Grunnlov og Direkte Demokrati og linket til Facebooksiden deres. Valget er tilfeldig og jeg kunne likegodt brukt en av et titalls andre.

Inne i sin virtuelle ikke-virkelighet våger feigingene å sutre og klage og være store i kjeften i lukkede medlemsgrupper, men å stå sammen med Anna og Lars i SIAN ansikt til ansikt med den kulturmarxistiske bermen i den virkelige verden tør de ikke. Det kalles Feighet.

Ikke nok med at det er feighet i møte med Fienden, men på toppen av det er det en anarkistisk feighet splittet i så mange smågrupper at intet kan oppnås blant disse taperne heller. De er splittet og behersket og har som de tafatte og motløse feigisene de fremstår som akseptert tingenes tilstand.

Ja, de har ikke bare akseptert disse begredelige tingenes tilstand, men har sågar opphøyd feigheten sin til en dyd: "Nei jeg stiller ikke opp hos SIAN og støtter dem ikke med tusenlapper fordi jeg er ikke helt enige med dem og trives best i mindre utsatt bakgrunnspsosisjon, så viktig er jeg og meningene mine."

Som erstatning for De 14 Ord (Vigrid) eller Anti-Izlamisme (SIAN) har disse feigisene konstruert et uangripelig alibi for manglende mot: Direkte Demokrati.

Det eneste man kan si om unnasluntrerne og deres stråmannsfeighet er at "Det er alltid lang vei til Krigen." og direktedemokratene har gjort den uendelig lang ved å gå i ring rundt stråmannssaken sin.

Til dere som vil noe mere enn bare å sutre og klage: Få dere et satsingsliv i den virkelige verden og la stråmannsfeigingene sitte alene med tullet sitt.

Og den eneste gruppen i den virkelige verden som det pr i dag er verdt å støtte økonomisk og med deltagelse og arbeide er SIAN.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)