.:Vigrid Forsiden:.

Ekornkrigen i Storbritannia

Universet er et system i evig bevegelse hvor det foregår en intens og dødelig kamp mellom de forskjellige artene om retten til å spre sine gener. Det er slett ikke bare humanoider som driver etnisk rensing når de har sjangsen, men det foregår også i dyrenes og plantenes verden.

Et skilt i den naturlige bøkeskogen på Stokke i Vestfold forteller at de små gjenværende lommene av av andre treslag, som fremdeles klorer seg fast i bøkeskogen, snart vil bli utryddet av bøkene. Rett og slett en total krig om genspreding. Mens vi er hjernevasket til å tro at vi er hevet over denne eksistenskampen invaderer rasefremmede våre territorier og voldtar, dreper og utøver stadig mere makt.

Mens hvite kvinner voldtas av mørkhudete gjenger og hvit ungdom drepes av svarte gjenger i Storbritannias bygater utkjempes en like dødelig og skjebnesvanger rasekrig seg i de britiske skoger og landdistrikter. Det trivelige innfødte røde britiske ekornet du kan se på bildene over er i ferd med å bli utryddet av en annen ekornart; det grå ekornet.

Det grå ekornet er mye mere aggressivt og fortrenger det røde ekornet fra deres territorier. Det røde ekornet taper kampen om mat og livsrom og er ikke i stand til å hevde seg mot aggressorene.

Fra å bebo hele Storbritannia i millioner er det kun rundt 160.000 igjen. Snart er de utdødd. Akkurat det samme skjer med det britiske folk. Og med det norske i Norge og det svenske i Sverige og så videre i alle hvite land. De to ekornene nedenfor er av den grå typen.

Trist for det røde ekornet at det ikke er i stand til å tenke strategisk og organisere seg slik at selv om de som individer er underlegne det grå ekornet så ville de organisert i kampgrupper vært overlegne og jaget det grå ekornet på sjøen igjen. Indianerne gjorde samme erfaringen og jeg tviler på at de er fornøyd med resultatet. Vi som er av nordisk ætt viser samme manglende evne til organisering og kamp og følger i indianernes og det røde ekornets fotspor. Men det hadde ikke behøvd å være slik.

Etter at vi skrev ovenstående er vi blitt gjort oppmerksom på at kampen om territoriet er blitt hardere og mere brutal. Det svarte ekornet, som ble importert fra USA for rundt 100 år siden er nå blitt så mange at de dominerer et stort nok territorium til virkelig å erobre Storbritannia.

De er hardføre og mere aggressive enn det grå som snart har utryddet det innfødte og søte røde ekornet. Slik er naturen - en evig krig om retten til å spre sine gener og utvide sin egen arts "Lebensraum". Det er en av Universets grunnlover. De som ikke følger den og får overtaket bukker under. De to nederste ekornene er av den svarte typen.


Rasekrig - Ekornkrigen - Kommentarer:


Rasekrigen mellom ekorn utvider seg

på samme måten som alle andre kriger av type 1: Total utryddelseskrig for spredning av egne gener over et eksklusivt territorium. Vinneren tar alt mens taperen utryddes.


Red-Alert - Redd det røde ekornet

Hver eneste rase har krav på å ha sitt territorium i fred slik at de kan videreutvikle seg utifra sine egne forutsetninger.

Vel, det burde etter vår oppfatning i alle fall være slik. Både for folk og dyr. Men slik er det ikke. Alle hvite land er i dag utsatt for en planlagt masseinvasjon med påfølgende etnisk rensing og utryddelse. I Storbritannia er det røde ekornet i ferd med å utryddes av det grå ekornet som kom inn fra USA på 1800-tallet.

Setter man ikke i gang drastiske tiltak for å stoppe utryddelsen av det røde ekornet raskt, vil et av de triveligste innslagene i naturen på de britiske øyer være borte for godt. Vi har noe å lære av naturvernerne.


Skottene starter ekorn-kampanje

Det mobiliseres til total krig i Skottland. Nå har det gått for langt. De innfødte røde ekornene er snart utryddet og de grå invadørene overtar med sin grådighet, mangel på respekt og spredning av sykdommer.

Nå skal levekårene for de røde undersøkes og deretter regner vi med at det igangsettes utryddelsekrig overfor de grå. Skuddpremie bør innføres slik at man kombinerer nytte med inntjening.

En ting er i hvert fall klart og det er at problemet med den rasefremmede invasjonen og okkupasjonen løser ikke seg selv. Mener vi alvor med fargerikt fellesskap får vi vise det i praksis også. I globalt perspektiv.


Ekornkrigen raser

"Mens vi sitter her i våre enkle ni-til-fire liv, foregår det en blodig krig mellom grå og røde ekorn i Englands biologiske landskap. En gang var Storbritannia de røde ekornenes mekka. De røde ekornene bodde der, millioner på millioner. De trivdes og hadde det helt fint i sin sjarmerende ekorn-hverdag.

I dag er det ikke mer enn 160 000 røde ekorn igjen. Og det blir stadig færre. Noe er skjevt. Noe er råttent. Noe er som det ikke bør være i de engelske skogene..." Sverre Graff på Startsiden sier det bedre enn jeg kunne gjort det selv.

Det eneste du behøver å gjøre når du leser artikkelen hans om hvordan de grå ekornene har invadert England og etnisk renset landet for røde ekorn er å bytte ut røde ekorn med hvite folk og grå ekorn med svartskaller.


Ekorn måtte avlives

En eller annen idiot hadde tatt med seg et ekorn fra Tyskland som ble oppdaget av miljøbevisste Drammensere og anmeldt. Det ble det en stor sak utav og ekornet ble myrdet.

Vi skal faen ikke ha et tysk ekorn i den av landets byer med størst andel rasefremmede. Ikke på vilkår. Et tysk ekorn er en trussel mot miljøet og kan finne på å deale dop til norske naive ekorn i skogkanten og voldta søte små naive ekorndamer som svinser rundt og viser bar hud.

Og det ser de tyske nazi-ekornene på som en katt ser på en kjøttbit på gaten. Jafs - så har den forsynt seg. Bra vi ble kvitt det høyreekstreme nazi-ekornet. Men hva med alle de andre rasefremmede? Hva med muslimene som ser bar nordisk damehud og - jafs - så har vi en ny voldtekt? Gjelder det forskjellige lover for ekorn enn for folk?