.:Vigrid Forsiden:.

Dieudonné - La Quenelle - Frihetskampens nye Hilsen
2014 er erklært som året for "La Quenelle"

Dieudonné foran på bildet gjør "La Quenelle"-hilsen

Som plakaten over viser er "La Quenelle" en hilsen som symboliserer de europeiske folks frihetskamp mot sine Zionistiske undertrykkere. Det artige med det hele er at det er en halvneger med far fra Kamerun og fransk mor som i dag er en av Europas fremste frihetskjemper.

2014 er Quenelle-året

2014 er året hvor Quenelle er hilsen og symbol for alle frihetskjempere. Dieudonné lanserte idéen som en fransk kampsak, men vi utvider det til en kampsak for alle europeere som vil rive oss løs fra Zionistenes undertrykkelse av oss. Ja, til alle frihetselskende mennesker over hele kloden som vil fri oss fra Zionistenes kriger og maktmisbruk.

Holoquenelle er en populær variant blant frihetskjemperne

I midten ser vi en ung mann gjøre en Quenelle foran portalen til Auschwitz II Birkenau. Til venstre har to unge menn funnet en reklameplakat for Anne Frank de bruker som bakgrunn og til høyre, Alain Soral, som er en god venn av Dieudonné gjøre en Quenelle foran det stygge HoloCa$h-monumentet i Berlin. Vanligvis brukt som pissoar og kalles også for "Jødepissoaret" eller "Holopissoaret". Alle tre har vist oppfinnsomhet og tiltaksevne. Nå er det bare opp til oss nordmenn å gjøre likeså.

I Norge har vi snublesteiner i mange byer som gode Quenellesteder, samt ethvert HoloCa$h-monument som stolene på Akershusbryggen, Hat- og Løgnsenteret på Bygdøy, Israels ambassade, Synagoger og andre steder dere kan finne på. Stortinget er også et egnet sted. Og til dere skoleungdom som skal på plikttur til Auschwitz og andre leirer hvor jødene satt trygt under krigens grusomheter så gjør en Quenelle og ta bilde av det. Legg det ut på Facebook og send meg en PM der om det. Vis at dere kan motstå hjernevasken av dere. Hensikten med disse turene er å gjøre dere underdanige dyrkere av HoloCa$h og jødenes maktagenda.

Quenelle er blitt populært i Frankrike

Guttene har det moro og har laget en original vri på det.

Turist i Jerusalem gjør en Quenelle ved Klagemuren

Denne var spenstig. En turist i Jerusalem benytter anledningen til å gjøre en Quenelle ved jødenes klagemur.

Som vi ser var det å ta en Quenelle vanlig også i antikken

Til venstre fra Egypt mens til høyre har vi en fra Hinduland, sannsynligvis India. I midten enten fra Egypt eller tilhørende den assyriske/ sumeriske kultur.

I moderne tid var Emmy Göring den første med en Quenelle

Kvinnen i midten er Hermann Göring sin vakre kone, Emmy. Her tar hun tydeligvis en Quenelle med Hitler til venstre for seg mens de besøker et sykehus for barn(?) i 1938. Det er vel denne koblingen til Europas Hvite Ridder i kampen mot den internasjonale jødedommen/Zionismen som gjør at hilsenen i dag kalles for en Nazi-hilsen.

Hitlerjugend tar en "Spade-Quenelle"

På bildet over presenterer Hitlerjugend spade. Var dette modellen Dieudonné brukte for sin Quenelle? I så fall er den jo ren Nazi. Hurra!!!

Og her har vi en vakker liten Qunelle-vise på fransk

Altså: La 2014 bli Quenelle-året!