.:Vigrid Forsiden:.

Demokratisk Folkeparti - Venter heller på Jesus???
3. oktober 2019 - Tore W. Tvedt

Om Demokratisk Folkeparti på Facebook

Velkommen til vårt hjemlige antiglobalistiske og nasjonale sirkus hvor stadig nye figurer og grupper melder sin ankomst inn i manesjen. Og det må de gjerne fortsette med hvis vi tror at Mao's bevingede ord om å la "De tusen blomster blomstre". Det er et godt ordtak og en form for strategi, men skal det lykkes forutsetter det at man har et stort utvalg å velge fra og at knallhard konkurranse tvinger samtlige tapere ut av bransjen.

Men det er jo nettopp det motsatte som er situasjonen i den nasjonale sirkusmanesjen. Ingen legger ned og overfører ressurser til vinnerne samtidig som stadig nye skyter opp uten å kunne skilles fra de andre som allerede har tapt.

En av disse nye er ledet av en av mine FB-venner ved navn Jarle Solli. Han virker som en flott og likandes fyr fra vårt høye nord hvor selvstendighet fremdeles settes pris på. Solli har også en meget positiv egenskap, sett i andres øyne; han er beskjeden til selvutslettelse. Bare å se på bildet hans over som er en skjermdump fra Facebook-profilen hans.

Jeg ser kun et problem med utsagnet hans på bildet: Jesus finnes ikke og kommer derfor ikke. Til underretning for dem som ikke kjenner navnet så døde Jesus på korset for 2.000 år siden. Det kan bli et problem for partiet til Jarle som han har kalt Demokratisk Folkeparti for uten Jesus er han ingenting.

Partiet har et program som kunne vært hentet ut fra de fleste nasjonale og antiglobalistiske mikro"partiene" med Direkte Demokrati, Nei til det meste og stort sett blir det med det.

Partiet har ingen egen hjemmeside og ble registrert i desember 2018.

Jarle Solli har mange venner på FB, hele 4.601 hvorav vi har 128 felles. Gruppen til Demokratisk Folkeparti har pr skrivende stund 299 medlemmer.

Med slike tall burde det være en smal sak for partiet å få samlet inn 5.000 underskrifter slik at de kan delta i Stortingsvalget i 2021.

Eller fungerer det på en annen måte innen politikken? Jeg tror det og vil bli forbauset om partiet kommer ut av startblokken i det hele tatt. Til det er det alt for lik alle de andre mikro"partiene".

Med andre ord: Dødfødt og bortkastet energi. Tror nå jeg da:) Men kun tiden kan vise det.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)