.:Vigrid Forsiden:.

Cuckservativ Udugelighet - Total Ledersvikt
3. juli 2020 - Tore W. Tvedt

Alternativ Media's Sommerturné - Ledermøte

Alternativ Media (Anneli og Ronny) sin Videovirksomhet er et glimrende tiltak som har løftet den Cuckservative bevegelsen opp til et høyere nivå enn tidligere. Det samme har Anna og Lars i SIAN gjort i noen år med sine utrettelige demonstrasjoner rundt i det ganske land. På den politiske siden har Lysglimt tent et nytt håp hos mange nordmenn om at også den politiske arenaen kan tas i bruk for oss av Nordisk Ætt.

Det var derfor med en viss forventing jeg så videoen over hvor disse Cuckservative lederne møttes foran TV-kameraet for å snakke til Det Norske Folk eller i alle fall den delen av Folket vårt som har et håp om å ta landet vårt tilbake for vårt eget Nordiske Folk.

Etter å ha sett videon og hendelsene i Trondheim noen dager senere må jeg si at for mitt eget vedkommende forsvant det siste lille håpet om at disse folkene skal kunne få til noe som helst positivt. La meg ta det kort hvorfor:

1. SIAN: Kulturmarxistenes krig mot SIAN og deres demonstrasjoner har sakte, men sikkert øket i styrke og voldsomhet mens SIAN hverken har vist evne til å forandre strategi eller taktikk. Oppslutningen om SIAN på demonstrasjonene forblir også liten og temmelig patetisk. Det hele bæres av Anna og Lars og det holder ikke i lengden.

Hendelsene med volden på Mortensrud fortalte alle som følger med at nå mener kulturmarxistene alvor med vold og terror oppildnet av norske myndigheter og hendelsene i USA. At Trondheim vil bli en videre voldsutvikling er klart for alle oss som følger med på hva som skjer og hvem som står bak det. Allikevel stiller SIAN på demoen like få og like tafatt som alltid. Bildet av en ydmyket Lars full av tomater og eggesøl pryder landets medier og Lars fremstår som en taper og en klovn på Tivoli som stiller opp som målskive for publikums hat.

Alternativ Media: Mens SIAN kjeppjages fra torvet i Trondheim fortsetter Anneli og Ronny sin sommerkos med tur videre rundt Sørlandskysten og prater med og intervjuer andre Cuckservative samtidig som Anna og Lars taperdefineres i Trondheim. Forstår ikke disse Cuckservative taperne at når en så vesentlig gruppe som SIAN drites ut og presenteres som tapere så smitter det helt automatisk over på alle andre Cuckservative personer og grupper?

Man må være blåst i toppetasjen for ikke å forstå det. Og de forstår det likevel ikke. Anneli og Ronny visste om at SIAN skulle ha en demo i deres hjemby for lenge siden og skulle selvsagt blitt hjemme og dekket den store begivenheten på nært hold. Det kunne gitt dem et landsomfattende gjennombrudd som Alternativt Media, men de valgte sommerkos rundtomkring i stedet. Det var å vise SIAN og egne støttespillere fingeren i forakt.

Alliansen: Lysglimt er jo en sjarmerende, esoterisk og hyggelig fyr som vil "Nasjonalisme med et Smil". Lysglimt forteller oss i videeoen at Alliansen ikke har noe program annet enn for Ytringsfrihet. Hallo???? Partiet, sier han, er å betrakte som en plattform for alle som ikke liker "Makta" mens han fortsetter å tåkelegge hva han og partiet vil. Om de vil noe som helst i det hele tatt.

For meg er det uforståelig hvordan man kan bygge et parti i en situasjon som er Krig. Total politisk hybrid krig. Svaret på det fikk jeg da det gjensto 6 minutter og 15 sekunder av videoen: Lysglimt kommer ut av skapet og erklærer seg "Veldig Ikke-Vold". Det forklarer det meste.

Hva Alternativ Media, SIAN og Alliansen skulle gjort: Siden SIAN hadde booket sin demo i Trondheim lang tid i forveien måtte de gjennomføre demoen på tross av Mortensrud-terroren og vissheten om at det ville bli verre i Trondheim. Anneli Og Ronny skulle blitt hjemme og dekket hendelsene fra 1. linje som tøff media skal. Lysglimt skulle reist opp med et par av sine unge tøffe folk og presentert seg og Alliansen som Partiet for lov, orden og ytringsfrihet mot kulturmarxistenes terror. En bedre anledning til å markere seg nasjonalt får han ikke.

Konklusjon: De nevnte tre gruppene Alternativ Media, SIAN og Alliansen med sine ledere har demonstrert en så stor grad av udugelighet som ledere at de bør møtes igjen utenom kamera og ta samling i bånn. Tenker de å fortsette som nå anbefaler jeg dem å legge ned og folk i å trekke støtten og heller lage noe nytt med ledere som forstår at vi er i en total utryddelseskrig og leder utifra den erkjennelsen.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)