.:Vigrid Forsiden:.

Coronapandemisk Storsvindel - 2017/18 i USA: 80.000 Døde
Makteliten skaper Frykt - Målet er Globalt Diktatur
31. mars 2020 - Tore W. Tvedt

Finans-Oligarkenes Trojanske Corona-hest

Guvernør Cuomo i New York: Hjelp oss!

Hysterisk svindel så langt hele Corona-influensaen. Stort oppslag i Dagbladet om 1.200 døde i New York og 3008 døde i hele USA etter 2 måneder med Coronapandemi. Disse tallene er blåbær i forhold til influensaepidemien i USA vinteren 2017/18:

80.000 døde - 45 millioner smittede

Hvem har noensinne hørt om den vanlige influensaepidemien vinteren 2017/18 i USA hvor 45 millioner ble smittet hvorav 810.000 ble behandlet på sykehus og altså 80.000 døde?

Jeg haddde ikke hørt om denne dødelige influensaepidemien før jeg grov litt for å finne dagens Coronapandemi relativ til andre sykdommer og tidligere influensaepidemier.

Artikkelen over er fra det amerikanske motstykket til SSB (Statistisk SentralByrå) og henter informasjonen fra det amerikanske motstykket til Folkehelseinstituttet CDC (Centers for Disease Control and Prevention) med over 10.000 ansatte.

I forhold til denne dødelige vinterinfluensaen i 2017/18 er så langt Coronainfluensaen bare barnemat. Hvorfor da alt Hysteriet blant politikere og deres propagandaapparat; Massemedia?

Det er en grunn til Hysteriet og Frykten makteliten pisker opp i befolkningen og her er det mange meninger ute og går. Selv kan jeg tenke meg flere og ingen av dem er positive.

Makteliten har konstruert en viruspandemi som de bruker til å føre Krig mot Befolkningen, vårt Demokrati, våre Friheter, våre Sosiale Liv og til slutt vår Eksistens.

Hvis det noensinne i historien har vært legitimt å lage en Folkets Revolusjon må det være i dag!

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)