.:Vigrid Forsiden:.

Coronaviruset Renser Velferdsstaten - Betimelig
27. mars 2020 - Tore W. Tvedt

Problem - Reaction - Solution

Coronaviruset er ikke farlig for våre samfunn. Maktelitens hysteriske opp-pisking av frykt i befolkningen for at vi skal akseptere at alle Frihetene våre skal byttes ut med et Globalisert "En Verden Regime" er derimot Farlig.

Hvor lenge har den moderne Velferdsstaten vart? I Norge ca 200 år? Deretter innført over storparten av kloden. Det har ført til en degenerering og svakeliggjøring både fysisk og mentalt av oss alle. Hvilket betyr at for hver virus eller bakterie som kommer vil stadig flere grupper være i risikosonen. Ikke fordi virus og bakterie er farligere enn før, men fordi befolkningen er svakere for hver Velferdsgenerasjon.

I tillegg kommer den derav påfølgende befolkningseksplosjonen i den 3. verden og presset på Naturen som på denne måten slår tilbake. Som fortjent for en Menneskehet som tror de kan herske med brutal makt og uintelligens overfor en fin samstemt Natur.

Skjermdump fra VG sin nettforside i dag

VG er en del av det offentlige Frykt-Hysteriet for å skape panikk og underdanighet i befolkningen. Tallene over viser at hele greia er en bløff. Også presentasjonen av Corona-pandemien.

16 døde på over 1 måned? I samme periode døde hvor mange av alder og sykdom totalt? Nei, se det settes ikke inn i tabellen. Tallet på døde av Coronaviruset er så lite at det ikke ville komme fram i noen statistikk over dødsfall i Norge i samme periode. Særlig når vi vet at de fleste døde hadde en snittalder på 89 år og var plaget av andre sykdommer fra før.

Det hele er med andre ord en gedigen bløff med ond hensikt fra Politikere, Big Pharma og Massemedia: Ondskap og Hat mot Folket er det som driver dem ved siden av den vanlige pengegriskheten og maktlysten til å undertrykke og ødelegge.

Inspirert av Audhild Østgård av Haukedalen.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)