.:Vigrid Forsiden:.

Bolkesjø-aksjonen: Sirkelrunking i Ekkokammeret
20. desember 2015

Furtne femser sutrer da Virkeligheten kom til Bolkesjø

Når man har lagt seg til den uvanen å lukke øyene og sove godt i et virkelighetsfornektende verdensbilde man hjernevaskes med gjennom massemedia kan oppvåkningen bli vel hard. Bygdefolket på Bolkesjø har nylig fått en slik realitetsopplevelse da Notodden kommunestyre, UDI og to lokale hotelleiere inngikk kontrakt om bruk av Bolkesjø hotell som bolig for 600 lykejegere og invadører fra Midt-Østen.

For dere som har Facebook-konto kan det være interessant å ta en tur innom Ekkokammeret ved navn "Solidaritet med Bolkesjø". Her treffer dere den sedvanlige tafatte femsegjengen med over 4.500 som liker aksjonen og en god del av dem som kommenterer. Og det kommer ikke som noen overraskelse for oss som har lang erfaring i krigen mot folkemordet på oss at det hele er en farse og skam for oss som folk. Femsete mannslinger som furter og sutrer verre enn grinete kjerringer er hovedinntrykket.

Bolkesjøbeboerne får som fortjent når vi ser på hvordan de skryter av seg selv og sin positive holdning til masseinvasjon av sivilisasjonsfremmede. Bygdefolket er sååå gode og snille og forståelsesfulle og greie og multikulturvennlige og elsker integrering og så videre i samme duren. Da invasjonsbølgen med påfølgende vold- og voldtektsbølger traff andre deler av landet holdt femsene kjeften sin, men nå når de selv rammes skal alle synes synd på kjerringene? For å gjøre en lang historie kort: Femsene, som tålte så inderlig vel den urett som ikke rammet dem selv, fortjener det som nå treffer bygden. La det være en lærepenge til alle andre som fremdeles sover godt i troen på de valgte politikerne: Det er en total krig som føres mot de europeiske folk med sikte på å dekomponere oss som sivilisasjon og etnisk/kulturelt samfunn.

Bli med Vigrid inn i en ny Nordisk Vår!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)