.:Vigrid Forsiden:.

Jeg vil ikke dø - Jeg er bare 10 år!

Før du leser denne lille artikkelen skal du se godt på den lille hvite piken på bildet. Tenk deg at det er din datter som er på handletur på byen med mammaen sin en vanlig hverdags formiddag.

Plutselig stormer det fram en svartsnusket marokkaner og stikker en narkosprøyte inn i armen på datteren din. "Nei", sier du, "et slikt mareritt vil jeg ikke en gang tenke på; det skjer ikke oss". Mulig, men det er ikke sikkert. Ikke i det multikulturelle marerittet våre engang så vakre og trygge byer er blitt. For akkurat dette skjedde en liten norsk pike på 10 år like før jul i Oslo. Mens hun gråtende prøvde å komme seg etter den sadistiske voldsutøvelsen ropte hun: ”Jeg vil ikke dø - Jeg er bare 10 år”.

Kanskje dør hun likevel. Enten hun vil det eller ikke. Kanskje er hun smittet av HIV eller Hepatitt B eller C. Alle tre er svært smittefarlige og dødelige og nå må piken leve i uvisshet i et halvt år som er inkubasjonstiden for den nye tids pestbasiller. Det finnes ikke ord som er sterke nok til å beskrive voldsudåden og det er lett å føle avmakt.

Men det skal du ikke. Du skal kjenne et indre raseri som fyller deg med kampkraft og handlingsvilje. Og vet du ikke riktig hva du skal gjøre på egen hånd kontakter du oss i Vigrid. Og et lite tips: Hold deg unna rasefremmede.