.:Vigrid Forsiden:.

Rasefremmed Masseinvasjon er Big Business
Skrevet for Vitnet 26/2-14. Link til Vitnet hvor det er kommentarfelt nederst

Asylmottaksindustrien er midler i et planlagt folkemord

I rundt 45 år har Norge vært gjenstand for en rasefremmed masseinvasjon som tar sikte på å utrydde oss som etnisk/kulturelt folk. Til å begynne med beroliget folkemorderne som sto bak invasjonen oss med at det var bare midlertidig og at de rasefremmede invadørene skulle hjem igjen med en gang forholdene var roligere i landene de kom fra. Dette trodde muligens «stemmekveget» på. «Stemmekveget» er Maktelitens eget ord på Folket, Jødene kaller oss Goyim, som også betyr kveg, men uansett om noen ikke trodde og forsøkte å ta ordet i det offentlige rom stoppet massemedia dem. Den samme Makteliten som står bak den rasefremmede invasjonen eier også alle tilganger til det offentlige rom.

Jeg har aldri brydd meg så mye personlig om dette frontavsnittet i frihetskampen vår siden det var og er egne dedikerte organisasjoner og mange enkeltpersoner som var og er engasjert her. De har mildt sagt gjort og gjør en så elendig jobb at det er på tide med litt seriøs og strukturert innsats. Og den er allerede igang. For en tid tilbake kom jeg i kontakt med en gruppe engasjerte ungdommer og unge menn i Sandnes-regionen som ville noe mer enn den vanlige sutringen vi er så vant til. De tipset meg om utviklingen i Sandnes og nevnte navnet HERO Mottakssenter. Auda, er min reaksjon. Hvordan har det vært mulig å tillate det som skulle vært asyl til enkeltpersoner som var forfulgte til å bli en av landets raskest voksende og profitable forretningsområder? Jeg håper å kunne intervjue lederen for aksjonsgruppen i Sandnes om et par uker når det hele er i gang:)

Her er link til HERO: HERO – Rasefremmed Invasjon er Big Business.

HERO driver stort, men det er de sikkert ikke alene om. Når Sandnes-gruppen er kommet litt lenger og har kjørt sin første aksjon vil de åpne opp en side på Facebook for offentlig bruk og informasjon. Flott hvis de også lager en tilhørende nettside. Siden ikke alle er på FB foreslår jeg at de også engasjerer seg her på Vitnet slik at vi alle kan følge med på offensiven, lære av den og bidra til at den sprer seg som en løpeild og præriebrann over hele landet. Det er på høy tid at vi tar landet vårt tilbake!

Det øverste bildet er fra USA i 1957 og betegner den fysiske starten på dekomponeringen av den hvite rases eksistens i landet. I Norge, som er verdens mest Orwellianske og Kafkaiske samfunn, foregår det ved hjelp av psykiske midler. Resultatet er det samme: Dekomponering og Utslettelse.

Artikkel med kommentarfelt hos Vitnet