.:Vigrid Forsiden:.

Politiske Tapere med Samling i Bånn
30. september 2019 - Tore W. Tvedt

Antiglobalistisk Fellesliste

Valgene de to siste årene og den negative utviklingen generelt på Høyresiden har fått meg til å skoggerle selv om gråten burde tatt meg. Hvorfor så latter?

Joda, det skal jeg fortelle deg. De som fronter disse Høyresidemediene og politiske "partiene" fremstår som feiginger og klovner uten baller og mannsmot. De gjemmer seg bak nøytrale begreper som Småjenter bak Mamma sitt skjørt. Med andre ord er de fullstendig udugelige i jobben de har påtatt seg.

I sitt tafatte bobleunivers registrerer de likevel at de er tapere og og forsøker seg nå med samling i bånn. Se bildet og linken øverst. Under fanen eller rettere sagt paraplyen, roper de at det nå må dannes et Antiglobalistisk Fellesskap som stiller felleslister ved neste valg rundt lokale Ledere.

Og dermed ler jeg godt igjen. Jamen, kjære tafatte cuckservative tufser, det er jo det som er problemet deres. Det finnes ingen ledere som kan vise til resultater på landsbasis blant dere! Ingen. Null. Nada. Så enkelt er det.

Er du i tvil? Sjekk ut de oppramsete "partiene" for deg selv. Hvis jeg med tiden orker og gidder gå inn i de enkelte tapergruppene og gi dere min mening om dem skal jeg gjøre det, men jeg tror ikke jeg gidder for jeg blir bare nedtrykt av all denne Cuckservative tafattheten. Mitt råd til dem alle: Legg tullet deres ned og begynn på nytt igjen med blanke ark og på en profesjonell måte Om det da finnes så mye som en Cuckservativ som kan kalles Profesjonell. Jeg tviler.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)