.:Vigrid Forsiden:.

Lysglimt og Dobloug - Et Gammelt Politisk Vennskap
13. juni 2021

Er Alliansen Kontrollert Opposisjon???

Torgeir Bjelland er en mann man skal lytte til. Over er en uttalelse han har gitt i et intervju med Filter Nyheter.

Torgeir fremsto på Alliansen sin Facebookside som god venn og «Buddy» med Lysglimt i fjor høst da Lysglimt oppholdt seg i lengre tid i Stavanger-området. Her fikk han hjelp av Torgeir til å hente inn underskrifter til å stille parti og de ble intervjuet av NRK sammen ved en anledning.

Noen måneder senere mener altså Torgeir at Alliansen er «et skuespill» og «kontrollert opposisjon».

Akkurat det er det flere som mener og har gitt uttrykk for på forskjellige måter.

Jeg har sjekket vanlige offentlige kilder for å se litt på bakgrunnen til at Lysglimt nærmest som lyn fra klar himmel fikk partiet Alliansen ferdig med materiell og 250.000 kroner rett i hånden av Mikkel Dobloug.

I følge MSM på den tiden, høsten 2016, ble det fremstilt som Dobloug hadde Tybring-Gjedde og andre kjente politikere i tankene som ledere for det nye partiet Alliansen. Og at da ingen ville ha det så fikk altså Lysglimt det sånn rent tilfeldig.

Det tror jeg ikke lenger på.

Jeg fant flere videoer som viser til et langt vennskap mellom to liberalere som har mange av de samme tankene om hvordan samfunnet skal styres. Her linker jeg opp tre av dem i kronologisk rekkefølge (pluss en om Raja og Dobloug):

To gode politiske venner på Peer Gynt -gården 8/3-2010

Lysglimt og Dobloug på konferanse i Oslo 29/4-2010

Raja: Dobloug er Norges Obama 3/4-2011

Lysglimt: Valgappell for Dobloug 26/8-2011

Dette er kun en liten smakebit, men mer enn nok for meg til å anta at den gangen Alliansen ble etablert, basert på en idé av Hans-Wilhelm Steinfeld og Mikkel Dobloug med sikte på å avlede ungdom fra å rekrutteres til Vigrid, altså til en etnonasjonal gruppe, så var Lysglimt allerede påtenkt som leder av partiet. Vel, det virker slik og er mer sannsynlig enn den versjonen MSM aka løgnmedia serverte.

Ser vi på videoene over og virksomheten i Alliansen i de over fire år partiet har eksistert virker Torgeir sitt utsagn om Alliansen som «skuespill» og «kontrollert opposisjon» sannsynlig.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)