.:Vigrid Forsiden:.

Lysglimt: "Tel brille au second rang qui s'éclipse au premier."
8. november 2017

Vigrid er helt enig med Lysglimt

I videoen over presenterer Lysglimt seg og sine synspunkter på en slik måte at vi i Vigrid ikke kunne gjort det bedre selv. Hverken når det gjelder form eller innhold. Hadde han gått litt lenger hadde vi kunnet sammenligne han med Julius Streicher også, om ikke i detalj så i prinsipp. For å si vårt inntrykk av Lysglimt sin koseprat så kan det oppsummeres kort slik: "Jødene og Zionistene står bak storparten av problemene i vår del av verden". Basert på denne videoen er Lysglimt når som helst velkommen til å danne Vigrid sin politiske fløy! Alliansen ville fått flere stemmer ved valget på den måten. (Tror vi).

Ja, der kom vi inn på valgresultatet til Alliansen ved stortingsvalget i 2009 hvor de fikk stakkarslige 0,1% av stemmene. For å si det kort: Det er Total Fiasko!

Men det betyr selvsagt ikke at Lysglimt og Alliansen skal kaste inn håndkledet i den politiske kampringen, men tvertimot analysere hva som gikk galt og komme sterkere igjen. Franskmennene har et meget godt ordtak for en slik situasjon som vi bruker som overskrift på artikkelen: "Tel brille au second rang qui s'éclipse au premier." Direkte til norsk blir det "Den kan skinne i andre runde som formørkes i første." eller "Den kan vinne i andre omgang som tapte i første."

Lysglimt Johansen oppfordrer til Idégrunnlag for Alliansen 2.0

Og det er faktisk akkurat det Lysglimt satser på å gjøre om vi forstår budskapet i videoen over korrekt. Det gjør oss svært glade for uten hans løfte om total og radikal sannhet om de største problemene vi har i Norge og vår del av verden, hvorav jødisk og zionistisk makt er dominerende, ser det dårlig ut. Lysglimt ber om en omfattende idédugnad for Alliansen. Han hylder også i videoen Resett, men den smiskingen kan han glemme. Etter Lysglimt sine antijødiske og rasistiske utspill før valget i høst er det vanskelig for noen som vil være innenfor PK-rammen og nyte varmen der å la han få ytringstilgang. Husk at Herrefolket han omtaler aldri glemmer og aldri tilgir.

Vårt første bidrag til Idéstormingen Lysglimt ber om blir derfor: Lag din egen nettavis! Altså ved siden av partibloggen og uavhengig av partiet. En frittstående og uavhengig nettavis som meldes inn i offisielle presseorganer og bemannes med gratis fritidsjournalister som dekker saker som er viktige for Alliansens publikum og potensielle stemmere og lojale overfor Lysglimt sine direktiver. Betydningen av sosiale medier er stor, men engasjementet overfladisk og flyktig. Det kan kun brukes til kampanjer og rekruttering til egen nettmedia og parti. Vi skal heller ikke glemme at de store sosiale mediene er eid og drevet av Herrefolket eller folk som er lojale overfor dem.

Vi har flere råd å gi Lysglimt basert på Vigrid's lange og varierte erfaringsbakgrunn, både positive og negative, men det får vi ta etterhvert:)

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)