.:Vigrid Forsiden:.

Naziregimet innskrenker Ytringsfrigangen i Arendal
17. august 2017

Full seier til Naziregimet og Islamgullene deres
Bjørn i Alliansen intervjuer Anna i SIAN i Arendal

Nestleder i Alliansen, Bjørn Christian Rødal, gjør en glimrende jobb som videoreporter fra Politikeruka i Arendal hvor alt som betyr noe i norsk politikk møtes i Pollen. Her er en av de beste anledningene for det norske politiske miljøet til å demonstrere for all verden hvorledes demokrati på gateplan skal drives gjennom åpen, fri og knallhard debatt.

Og det var akkurat det som det norske naziregimet ved sine lokale politikere og politi viste. Vi fikk en demonstrasjon på hvorledes demokratiets forutsetninger om Ytringsfrihet og rett til å møtes offentlig blir praktisert i Norge:

Foreningen SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge) hadde betalt noen tusenlapper for sin meget profesjonelle stand i Arendalspollen. Områdets islamske grupper likte ikke at SIAN satte søkelyset på Islams sanne karakter og startet pøbelstrekene sine godt støttet av hvite selvhatere. På den andre dagen av islamistenes angrep på SIAN sin stand vedtok byens ordfører at SIAN måtte fjerne standen sin. Som dere kan se på den øverste videolinken klappet og jublet muslimene og annen pøbel høylytt for seieren sin mens politiet fjernet SIAN.

Det eneste som forbauser oss i Vigrid er at Bjørn og andre er forbauset over det som skjer i norsk politikk. Tittelen Alliansen har gitt den øverste videoen er "Ytringsfrihetens død i Arendal", men det er jo bare tull. Ytringsfriheten ble drept for lenge siden og det eneste som skjedde i Arendal var en ytterligere bekreftelse på at Ytringsfriheten har vært død lenge. Så død at kun Alliansen og SIAN reagerer på hendelsen. Det vi så i Arendal var bare en innsnevring av den Ytringsfrigangen vi fortsatt har.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)